što joj je to trebalo?

Nekada je svojom pojavom sve bacala na koljena, a sada ne prestaje šokirati licem koje je zaledila botoksom

Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) +0 Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Galerija

Nicole Kidman pojavila se na dodjeli nagrada SAG sa suprugom Keithom Urbanom, a u fokusu se opet našlo njezino lice bez ijedne bore koje jedva može pomicati.

Glumica Nicole Kidman (54) nekad je slovila za jednu od najljepših žena svijeta, no u želji za vječnom mladosti dovela se do neprepoznatljivosti.

Pogledaj i ovo Antonia Kidman - 19 Vidite li sličnost? Njezina sestra velika je holivudska zvijezda, a ona se bavi potpuno drugim poslom u kojem je također uspješna!

Njezino bezizražajno lice u zadnje je vrijeme top-tema kad god se glumica negdje pojavi, a ništa drugačije nije bilo ni nakon dodjele nagrada SAG u Los Angelesu za vikend.

Nicole je na dodjelu došla sa suprugom, glazbenikom Keithom Urbanom, s kojim je na crvenom tepihu izmjenjivala nježnosti, a za ovu je prigodu odabrala usku crnu haljinu u kojoj je istaknula vitku figuru.

No svu pažnju ponovno je ukralo njezino lice koje nema niti jedne bore koje jedva može pomicati. Glumicu već neko vrijeme prate glasine o estetskim zahvatima, a ona priznaje samo da odlazi na botoks i čini se da je u tome pretjerala.

Nedavno je šokirala obožavatelje izgledom na naslovnici časopisa Vanity Fair, a tada su kritike ponajviše išla na račun njezina neprimjereno golišavog stajlinga i fotošopiranog tijela.

Kada je prošle godine objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hugha Granta, svi su počeli komentirati kako je Kidman pretjerala s botoksom. Čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, no glumica o svemu šuti.

"Izgleda svježe, no sve je to posljedica injekcija koje ubrizgava u lice i vrat, a koje vraćaju licu mladolik izgled", rekao je jedan liječnik onda za američke medije.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +4 Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Celebrity Tko je Kaja Vidmar koju povezuju s Vrsaljkom i je li ovaj detalj potvrdio glasine da je u vezi s našim nogometašem?

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) Miley Cyrus (Foto: Instagram) +8 Miley Cyrus (Foto: Instagram) Celebrity Miljenika žena ostavila je nakon osam mjeseci braka pa je pronašla djevojku, a nove fotke otkrile su da ponovno ljubi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene