Nikome ništa nije jasno!

Dan nakon što se zabavljao s brinetom snimljen je kako se brčka u moru s nepoznatom plavušom, svi se pitaju gdje mu je supruga?

Niclas Castell - 9 Niclas Castell - 9 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Niclas Castell - 8 Niclas Castell - 7 Niclas Castell - 6 Niclas Castell - 5 Niclas Castell - 4 Niclas Castell - 3 Niclas Castell - 2 Niclas Castell - 1 Niclas Castell - 2 Niclas Castell - 1 +18 Niclas Castell - 2 Galerija

Suprug nizozemske voditeljice i manekenke Sylvie Meis uživa u društvu brojnih ljepotica na sunčanim plažama, a malo tko je znao da su se Niclas Castell i Sylvie rastali ovog proljeća.

Suprug nizozemske voditeljice i manekenke Sylvie Meis već je nekoliko puta uhvaćen kako uživa u društvu ljepotica na sunčanim plažama, a isto je bilo i ovog tjedna kad je dvaput fotografiran dok razgovara s bujnim mladim damama.

Prije nekoliko dana Niclas Castello svojom je pričom zabavljao zgodnu brinetu dok su uživali u hladnom piću, a sada je uhvaćen kako na leđima nosi zgodnu plavušu i s njom se brčka u moru u Saint Tropezu.

Mnogi su se, vidjevši fotografije, upitali što će na sve ovo reći njegova supruga Sylvie Meis, a sada je konačno otkriveno da su se on i lijepa voditeljica rastali ovog proljeća.

Službeno priopćenje reklo je da su se Sylvie i Niclas rastali jer su njihove životne navike previše različite, pišu strani mediji.

Njihov brak nije dugo izdržao. Vjenčali su se 2020. godine u talijanskoj Firenzi, a fotografije raskošne ceremonije obišle su svijet. Par je zajedno od 2013. godine, a ona iza sebe ima propali brak s nogometašem Rafaelom van der Vaartom.

Ljepotica njemačko-nizozemskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker - 10 Michelle Hunziker - 9 Michelle Hunziker - 6 Michelle Hunziker - 5 +24 Michelle Hunziker - 4 Celebrity Neobični kupaći kostim ove 46-godišnje ljepotice nije uspio sakriti najintimnije dijelove kad se smočila u moru!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Novak i Jelena Đoković - 13 Novak i Jelena Đoković - 12 Novak i Jelena Đoković - 11 Novak i Jelena Đoković - 10 +26 Novak i Jelena Đoković - 9 Celebrity Tko ne bi htio ovako cool roditelje? Pogledajte kako su Đoković i supruga uživali u morskim radostima s djecom, za ljetovanje su odabrali našu obalu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene