što se tu događa?

Zgodna brineta bila je glavni fokus poznatog umjetnika i očito je uživala u njegovu društvu, no sve zanima što će na to reći njegova supruga?

Niclas Castell Niclas Castell Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Niclas Castell - 1 Niclas Castell - 2 Niclas Castell - 3 Niclas Castell - 4 Niclas Castell - 5 Niclas Castell - 6 Niclas Castell - 7 Niclas Castell - 8 Niclas Castell - 9 Niclas Castell i Sylvie Meis - 1 +18 Niclas Castell i Sylvie Meis - 2 Galerija

Suprug nizozemske voditeljice i manekenke Sylvie Meis Niclas Castell uhvaćen je u društvu zgodne brinete na plažama St. Tropeza, smijali su se i pili piće, a nikome nije jasno gdje je bila njegova supruga.

Suprug nizozemske voditeljice i manekenke Sylvie Meis uhvaćen je u bezbrižnom uživanju s nepoznatom zgodnom brinetom na plaži u St. Tropezu.

Niclas Castell cijelo je vrijeme pričao s mladom ljepoticom, uživali su u hladnom piću, a da je ona uživala u njegovom prisustvu govori i činjenica da je nekoliko puta umirala od smijeha. Brineta je imala crni kupaći kostim koji je isticao njenu fantastičnu figuru, ali još nije poznato kako se zove.

Castell s nje pogled nije skidao, a nikome nije jasno gdje je za to vrijeme bila njegova supruga i kako će ona reagirati na ove fotografije.

Inače, Sylvie i Niclas vjenčali su se 2020. godine u talijanskoj Firenzi, a fotografije raskošne ceremonije obišle su svijet. Par je zajedno od 2013. godine, a ona iza sebe ima propali brak s nogometašem Rafaelom van der Vaartom.

Iako se često ne pojavljuju zajedno u javnosti, paparazzi su ih nekoliko puta uhvatili i to također na plaži dok su se brčkali u plićaku i izmjenjivali nježnosti.

Ljepotica njemačko-nizozemskih korijena karijeru je izgradila kao novinarka i TV reporterka koja se specijalizirala za priče o slavnim i utjecajnim osobama, a proslavili su je ekskluzivni intervjui koje je odradila sa zvijezdama poput Britney Spears i Kylie Minogue.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sam Smith - 1 Sam Smith - 2 Sam Smith - 4 Sam Smith - 5 +28 Sam Smith - 1 Celebrity Za šetnju s dečkom odabrao je kratku bijelu suknjicu zbog koje su se svi okretali za njim, ali on više ne mari za mišljenje drugih

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Salt Bae Severina i Salt Bae Severina - 3 Severina - 1 +25 Severina - 7 Celebrity Severina objavila prisne fotografije sa svjetski poznatim frajerom kojeg je upoznala na odmoru: "Došao si tiho na prstima..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene