Neočekivane reakcije

Melania Trump opet na udaru kritika i to samo zbog jedne fotografije kojom je poželjela sinu čestitati rođendan

Melania Trump (Foto: AFP) Melania Trump (Foto: AFP) afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: AFP) +0 Donald i Melania Trump (Foto: Getty) Galerija

Melania Trump je fotografijom kojom je na Twitteru čestitala 15. rođendan sinu Barronu Williamu Trumpu izazvala neočekivane reakcije.

Točno dva mjeseca nakon što je s obitelji iselila iz Bijele kuće u Palm Beach na Floridi, bivša prva dama SAD-a Melanija Trump našla se u centru pažnje zbog objave na svojem Twitteru.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

Iako se na društvenoj mreži rijetko oglašavala i nekoliko mjeseci prije nego je njen suprug Donald Trump prestao biti predsjednik, sada je imala poseban povod za objavljivanje, no sigurno se nije nadala reakcijama koje je izazvala.

"Sretan rođendan BWT" napisala je uz fotografiju crnih balona u obliku broja 15 kojima je sinu Barronu Williamu Trumpu čestitala rođendan, a dodala je i emotikone srca, no to se nije svidjelo brojnim tviterašima.

"Mogla si naći malo veseliju sliku", "Ovi crni baloni izgledaju poprilično morbidno", "Jako čudna i mračna čestitka", "Jezivo! Crni baloni za 15-godišnjaka? Jadno dijete", samo je dio brojnih kritika koje je Melania dobila ispod objave, dok su se tek rijetki pridružili čestitkama i poželjeli sve najbolje njenom sinu za rođendan. Neki su komentirali i kako bi bilo bolje da se i Melaniji, kao njenom suprugu, zabrani objavljivanje na Twitteru.

Ovo nije prvi put da je bivša prva dama svojim objavama na Twitteru izazvala neočekivane reakcije. Slično joj se dogodilo i prošlog mjeseca kada je objavila čestitke za Valentinovo u kojima nije spomenula Donalda pa su mnogi to prihvatili kao još jedan dokaz da uopće ne voli svojeg supruga, o čemu se naveliko počelo šuškati pri kraju njegova predsjedničkog mandata.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +11 Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Celebrity Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene