''Jeste pitali Severinu?''

Lile objavila seksi video u crvenom badiću, i to nakon intervjua u kojem su joj zasmetala pitanja o izgledu

Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 +19 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić objavila je na društvenim mrežama video u kojem pozira u crvenom badiću, i to nakon što su joj zasmetala pitanja na račun izgleda.

Naša pjevačica Lidija Bačić objavila je na svom profilu na Instagramu video u badiću i tako pokazala da već priziva ljetne dane i to nakon što su joj poprilično zasmetala nedavna pitanja na račun njezina izgleda.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 provirio crveni grudnjak Raskošni dekolte Lidije Bačić jedva je pridržavao mrežasti topić u kojem se pojavila na pozornici!

"Ljetna vibra", napisala je Lidija uz video u kojem pokazuje svoje atribute u crvenom bikiniju.

"Sjajno tijelo", "Dobar badić", "Ljepotica", "Lile mačka", "Super figura, jako zgodna", "Lijepa kao uvijek", "Wow, prelijepa si", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Lidija je ovih dana gostovala u emisiji Special Happy Show u kojoj je zasmetalo i uzrujalo ju pitanje o planovima o estetskim zahvatima.

"Glupo ti je pitanje, molim te preskoči ga. Ne znam je li vam bila neka druga pjevačica u studiju pa ste je to pitali. Sve ste ih to pitali? Da vam dođe, recimo Severina, bi li nju pitali o porniću?", izjavila je Lidija.

Njezina reakcija pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, a posebno to što je spomenula kolegicu Severinu.

"Ako napraviš neki estetski zahvat na sebi, zašto je problem otvoreno pričati o tome? Nije da drugi ne vide", "Zašto je došla ako ne želi odgovarati na pitanja?", "Istina boli. Proziva Severinu, a nema ni trunku stida. Gola je stalno i moral joj je jako upitan", "Lidija Bačić je javna osoba i kao takva mora trpjeti zadiranja u intimu. Ako joj nije do toga, nek radi u Konzumu", dio je komentara s društvenih mreža.

U odnosu na početke karijere Lidija se promijenila i stasom i glasom. Sama osmišlja svoje seksi nastupe i brine o izgledu.

"Svi su izgledali drukčije na samim počecima karijere, pogledajte Messija, Ibrahimovića, Ronalda. Danas je pod normalno postalo u showbizzu da paziš kako izgledaš, a posebno žene koje se nauče šminkati i ponašati, slikati se. Mislim da je to sve važno. A što se tiče provokativnih izdanja, ja ih osmišljam, imam par stilista s kojima radim, koji rade na moje nahođenje - prema onome što ja želim, najviše slušam samu sebe. Par puta sam poslušala druge, imala neke izlete i to je bilo baš stvarno loše", izjavila je Lidija u emisiji.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić Marko Livaja i Iris Rajčić - 6 +22 Marko Livaja i Iris Rajčić - 5 Celebrity Supruga Marka Livaje pokazala malo gole kože i ukrala sve poglede, a hrabar je bio i njezin odabir obuće

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko - 2 Nora Dominko - 4 Nora Dominko - 5 Nora Dominko - 3 +18 Nora Dominko - 1 Celebrity Potresna životna priča Nore iz ''Survivora'', suze je nemoguće zaustaviti: ''Koliko god ožiljaka imam na sebi, u srcu ih imam puno više''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene