golo i naprijed i iza!

Nikome nije jasno što to uopće ima na sebi, ali je baš potpuno prozirno i vidi se stvarno sve!

Kendall Jenner Kendall Jenner Profimedia 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner - 1 Kendall Jenner - 3 Kendall Jenner - 2 Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner - 5 Kendall Jenner - 6 Kendall Jenner - 4 Kendall Jenner - 7 +7 Kendall Jenner - 3 Galerija

Kendall Jenner pojavila se u prozirnoj kreaciji na službenoj zabavi nakon Met Gale u New Yorku.

Manekenka i reality-zvijezda Kendall Jenner bila je jedna od glavnih zvijezda ovogodišnje Met Gale u New Yorku, na kojoj sue pojavila u razgolićenom izdanju i svima pokazala polugolu pozadinu.

Pogledaj i ovo Jessica Chastain - 3 Kakva promjena! Slavna ljepotica drastično promijenila imidž, odrekla se svog zaštitnog znaka, pa je nitko nije prepoznao: "Tko je ova?"

No 27-godišnja Kendall u još provokativnijem izdanju pojavila se na zabavi nakon službenog dijela, i to u potpuno prozirnoj kreaciji neobičnog dizajna zbog koje su svi gledali u nju, a o kojoj se ne prestaje pričati.

Prije toga je na crvenom tepihu nosila triko sa šljokicama, ogrtačem i čizmama s visokom platformom koje je dizajnirao Marc Jacobs, dok se njezina slavna sestra Kim Kardashian odlučila za haljinu brenda Schiaparelli s rezanim korzetom, u kojoj su joj grudi bile prekrivene tek nizovima biserima, a Kylie Jenner za nešto elegantniju crvenu haljinu Haider Ackermann s izrezom do bedra i na ramenu.

Slavne reality-sestre navikle su biti u središtu pozornosti, no Kim je priznala da im je trebalo malo hrabrosti prije nego što su izašle na crveni tepih. Ona je prvi put prisustvovala Met Gali 2013. godine s tadašnjim suprugom Kanyeom Westom dok je bila trudna s njihovim prvim djetetom - i tada je postala njezina stalna gošća, baš kao i njezine sestre.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Emily Ratajkowski - 2 Emily Ratajkowski - 3 Emily Ratajkowski - 1 Emily Ratajkowski - 6 +20 Emily Ratajkowski - 5 Celebrity Bogati dekolte u prozirnoj haljini lako je upadao u oči, ali tek kad se okrenula, imalo se što vidjeti!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 +23 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Ćorluka pokazao što je radio za Prvi maj, a Franka je zbog njegove objave postala hit na društvenim mrežama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene