''Nisam sve mogla objaviti!''

Kći jednog od najljepših glumaca svih vremena objavila je pikantan sadržaj pisama koje je pisao supruzi: ''Imali su tajnu kolibu...''

Paul Newman - 1 Paul Newman - 1 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Newman i Joanne Woodword - 2 Paul Newman i Joanne Woodword - 3 Paul Newman i Joanne Woodword - 5 Paul Newman i Joanne Woodword - 4 Paul Newman i Joanne Woodword - 1 Paul Newman - 12 Paul Newman - 11 Paul Newman - 10 Paul Newman - 9 Paul Newman - 8 +6 Paul Newman - 6 Galerija

Kći Paula Newmana Melissa Newman dala je javnosti uvid u zanimljiva ljubavna pisma koja je poznati glumac slao svojoj supruzi Joanne Woodward.

Kći Paula Newmana Melissa Newman javnosti je dala uvid u ljubavna pisma koja je njen otac slao supruzi Joanne Woodward, a koja su godinama bila sačuvana na tavanu kuće u Connecticutu.

Pokojni glumac koji je umro u dobi od 83 godine 2008. uživao je u vezi s Woodward, a da je među njima bilo strasti napretek hvalio se i u svojim memoarima u kojima je otkrio da su čak imali i kolibu u koju su odlazili voditi ljubav.

Njihova je romansa započela kao afera dok je on još bio u braku s prvom suprugom Jackie Witte s kojom je imao troje djece, Scotta, Susan i Stephanie. Kad se s njom rastao 1958., iste je godine pred oltar odveo Joanne.

Sada je njegova kći Melissa otkrila burne ljubavne bilješke glumačke zvijezde, a dijelovi su prikazani u knjizi ''Head Over Heels: Joanne Woodward i Paul Newman – Ljubavna veza u riječima i slikama''.

Melissa je za Fox News Digital rekla da su neka pisma previše rizična da bi se prikazala javnosti: ''Postoje citati iz pisama u knjizi. Čitala bih pisma i samo rekla: "Oh, ovo je tako slatko. Ovo bi trebalo ići u knjigu." I onda bih nastavila čitati, a onda bih rekla: "Ooh, tata, ne mogu ovo staviti u knjigu!''.

"Uvijek sam bliskim prijateljima govorila: "Ljudi, pročitajte stvari koje je moj tata napisao mojoj mami... I bilježite to za sebe!". Ovako se nekome udvara. Bio je strašno zaljubljen u nju'', rekla je.

Kad je pronašla staru torbu na tavanu, Melissa je rekla da ju je skoro bacila, a onda je shvatila da su unutra pisma. Čitavši ih, uvidjela je da su vrlo strastvena, ali u isto vrijeme šarmantna.

Melissa je detaljno opisala kako je spavaća soba njezinih roditelja također imala komično velike zasune na sobi i napisala kako vjeruje da je bez sumnje gotovo svjedočila krajnjoj intimnosti iz prve ruke, puno prije nego što je znala kako to nazvati.

Par je imao tri zajedničke kćeri, Nell, Melissu i Cleu i ostali su zajedno sve dok Newman nije preminuo od raka 2008. godine.

Joanne Woodward trenutno ima 93 godine i živi s Alzheimerovom bolešću na imanju para.

Inače, Newmanovi posthumni memoari objavljeni prošle godine otkrivaju da se nije osjećao kao seks simbol sve dok nije upoznao Joanne. Knjiga je podijelila intimne detalje braka holivudskog para.

''Joanne se rodila seksualno stvorenje'', napisao je Newman u odlomku knjige.

''Ostavili smo trag požude posvuda. Hoteli i javni parkovi te Hertz Rent-A-Cars'', otkrio je.

''Kolibu je Joanne opremila. Čak i da mi djeca dođu, išli bismo u tu kolibu nekoliko večeri tjedno i jednostavno bili intimni, bučni i grubi'', ispričao je Newman.

Newman je nominiran 11 puta za filmsku nagradu Oscar, a osvojio je tri, za najbolju glavnu ulogu u filmu "Boja novca", Humanitarnu nagradu Jean Hersholt za izvanredan doprinos humanitarnim stvarima te Oscara za životno djelo.

Tek nekoliko mjeseci prije Paulove smrti, odnosno u lipnju 2008. američki mediji su otkrili da boluje od raka pluća i provodi vrijeme na liječenju u bolnici. 

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio - 5 Sara Sampaio - 4 Sara Sampaio - 2 Sara Sampaio - 3 +21 Sara Sampaio - 1 Celebrity Nekad svoje tijelo baš i nije voljela, a sada je sama objavila fotografije zbog kojih ju je gledala cijela plaža

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne - 1 Kelly Osbourne - 3 Kelly Osbourne - 2 Kelly Osbourne - 1 +16 Kelly Osbourne - 3 Nekad i sad Bivša punašna slatkica imala je što za pokazati u rijetkom izlasku, ali priznaje da je s nečim ipak pretjerala: "Otišla sam predaleko"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene