''Tretiraš je kao lutku!''

Kontroverzni glazbenik objavio polugole fotografije svoje supruge uz bizaran opis: ''Nema hlača ove godine''

Bianca Censori Bianca Censori Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 13 Bianca Censori - 11 Bianca Censori - 10 Bianca Censori - 9 Bianca Censori - 8 +22 Bianca Censori - 7 Galerija

Reper Kanye West šokirao je novim bizarnim pothvatom. Naime, objavio je golišave fotografije svoje supruge Biance Censori.

Reper Kanye West odlučio se na novi bizarni pothvat na svojim društvenim mrežama. Nakon što već mjesecima svoju suprugu oblači za izlazak u javnost i bira što će nositi, sad je podijelio njezine nove golišave fotografije na Instagramu.

Bianca Censori pozirala je na njima u minijaturnim gaćicama i grudnjaku koji gotovo ništa nije sakrio, a Kanye je u opis napisao: ''Nema hlača ove godine''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

Na druge dvije fotografije Bianca je nosila kožni korzet i visoke čizme, a na jednoj se slici ogrnula kožnim kaputom iako nije ništa uspjela sakriti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ye (@kanyewest)

Nije dugo trebalo da javnost repera krene kritizirati. Dok je mnoge naljutilo to što ju nagovara da takva na kraju izlazi u javnost, mnogi su komentirali da Bianca sve više i više sliči bivšoj Kanyeovoj supruzi Kim Kardashian.

"Ona izgleda kao da je iz pornića i sve više sliči Kardashiankama", "Duplikat Kim Kardashian", "Tretiraš je samo kao objekt", "Zašto Bianca više sliči na Kim K. nego sama Kim?", "Pretvorio ju je u svoju bivšu", "Sliči mi na nekoga...", "Kunem se da sam mislio da je Kim", "Ovo je odvratno i nasilničko ponašanje", "Kanye, vrati se u crkvu", "Tretiraš je kao lutku, a ne svoju suprugu", bili u samo neki od brojnih komentara.

Inače, Bianca i Kanye vjenčali su se u prosincu prošle godine. Upoznali su se u njegovoj tvrtki u kojoj ona radi od 2020. godine, nakon što je magistrirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u Australiji. Njezini prijatelji opisuju ju je kao elegantnu i pametnu, druželjubivu djevojku koja je još bila studentica kad joj je Kayne ponudio posao.

Bianca je ranije optužila svoje prijatelje da su ljubomorni na njezinu novostečenu slavu kada su izrazili zabrinutost da njezin suprug njome manipulira i pretvara je u radikaliziranu verziju svoje bivše supruge Kim Kardashian. Ove godine dobili su čak i kaznu od talijanske vlasti jer su se u golišavim kombinacijama šetali ulicama talijanskih gradova.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Vlašić i Mondo Blanka Vlašić - 1 Blanka Vlašić Blanka Vlašić - 2 +25 Blanka Vlašić na Instagramu - 4 Celebrity Blanka Vlašić objavila je snimku svojeg oca i sina pa raznježila pratitelje, evo što je njezine pratitelje baš iznenadilo!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci i Tim Burton - 3 Monica Bellucci i Tim Burton - 5 +27 Monica Bellucci - 5 Nekad i sad Jedna od najljepših žena svijeta odbacila je svoj zaštitni znak pa pronašla ljubav s muškarcem s kojim je nitko nije mogao zamisliti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene