Još mudro šuti

Dok se svi pitaju je li otac njezine kćeri Šime Vrsaljko, lijepa Slovenka u badiću se hvali vitkom linijom samo dva mjeseca nakon poroda

Kaja Vidmar - 1 Kaja Vidmar - 1 Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 6 Kaja Vidmar - 4 Kaja Vidmar - 5 Kaja Vidmar - 1 Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 6 Kaja Vidmar +0 Kaja Vidmar - 1 Galerija

Kaja Vidmar koju povezuju sa Šimom Vrsaljkom pokazala je kako izgleda u kupaćem kostimu dva mjeseca nakon rođenja kćeri čiji je otac navodno naš nogometaš.

Slovenska manekenka i influencerica Kaja Vidmar našla se u centru pažnje zbog glasina da čeka dijete s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom koje su počele kružiti u veljači.

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar gotovo je sa skrivanjem Slovenka Kaja Vidmar preslatkom objavom napokon i službeno potvrdila da su glasine o njoj i Šimi Vrsaljku bile istinite!

Oboje i dalje o svemu mudro šute, a u međuvremenu je Kaja rodila djevojčicu koju je nazvala Viktorija. Sada je na Instagramu objavila svoju fotografiju na kojoj pozira u kupaćem kostimu i pohvalila se da je samo dva mjeseca nakon poroda figuru dovela da savršenstva te je za svoj izgled dobila same komplimente.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

Kaja je ranije za slovenski 24ur otkrila neke detalje o svojem tajanstvenom partneru i ocu djeteta.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", kazala je Kaja, koja, kao i Vrsaljko, živi u Madridu.

Zgodna plavuša u Sloveniji se proslavila kada je za naslovnicu Playboya pozirala potpuno gola na konju, a pozirala je i za druge časopise te se pojavila u nekoliko glazbenih spotova. Sudjelovala je i u slovenskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama".

Glasina o vezi s našim nogometašem uslijedile su nakon napisa o njegovim bračnim problemima sa suprugom Mateom Vrsaljko, jer se Šime u javnosti počeo pojavljivati bez vjenčanog prstena, a s Instagrama, koji je nedavno ugasio, obrisao je njihove zajedničke fotografije.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine su se zaručili. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna. Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se često volio pohvaliti lijepom suprugom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neven Ciganović Neven Ciganović +0 Neven Ciganović Celebrity Neven Ciganović u prozirnom bodiju izazvao pomutnju na crvenom tepihu, jedan dio tijela posebno je istaknuo!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski - 3 Gianna Apostolski - 2 Gianna Apostolski Gianna Apostolski +9 Gianna Apostolski Nekad i sad Prije 14 godina prikovala je uz male ekrane cijelu Hrvatsku, a danas o njoj piše Forbes te i dalje svojom pojavom mami uzdahe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene