nije zaboravila

Naša bivša misica sjetila se što je Zdravko Mamić napravio za nju prije 19 godina, evo kako mu je zahvalila!

Ivana Delač - 1 Ivana Delač - 1 DNEVNIK.hr 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Delač - 1 Ivana Delač Ivana Delač (Foto: PR) Ivana Delač (FOTO: PR/Bojan Zibar) Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Delač (Foto: Dnevnik.hr) Ivana Delač (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Ivana Delač i Nikolina Miletić Minovska (Foto: Iva Znaor, Helena Balaž) Ivana Delač (FOTO: Bojan Zibar) Ivana Delač (Foto: PR) +6 Ivana Delač (Foto: Zvonimir Ferina) Galerija

Ivana Delač na društvenim mrežama se prisjetila početaka karijere te je u objavi označila Zdravka Mamića, kojemu je zahvalila.

Bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Delač na društvenim mrežama obilježila je okruglu obljetnicu u karijeri.

Pogledaj i ovo Misice - 5 Život nakon krune! Naše misice otvorile dušu o predrasudama uz lentu: ''Teško je kad pročitate neistinu, ali naučite s vremenom živjeti s tim''

U statusu koji je podijelila na Facebooku i Instagramu prisjetila se svojih početaka te je zahvalila pojedincima koji su bili uz nju u važnim trenucima, među ostalima i Zdravku Mamiću te njegovu kumu.

"Prije 20 godina započelo je moje putovanje… Miss Primorsko-goranske županije za Miss Universe Hrvatske. Na današnji dan volim se prisjetiti lijepe obljetnice i svog trijumfa. Hvala MISS UNIVERSE Croatia na povjerenju, hvala Zdravko Mamić i Paško Dodić što sam vam bila favorit", napisala je Ivana uz fotografije i snimke izbora za Miss na kojem je sudjelovala i pobijedila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Delač (@ivana.delac)

Podsjetimo, Ivana Delač je titulu Miss Universe Hrvatske odnijela 2003. godine, nakon čega je ostvarila uspješnu karijeru u svijetu mode i manekenstva, da bi se zatim zaposlila u organizaciji događanja.

S bivšim suprugom Ivicom Đolom, od kojeg se razvela 2018. nakon 13 godina braka, ima sina Nou, a detalje iz svog privatnog života rijetko dijeli s javnosti.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Selak Raspudić - 1 Marija Selak Raspudić +0 Marija Selak Raspudić - 1 Celebrity Marija Selak Raspudić u Saboru pokazala poveći trudnički trbuh, više ga ne može sakriti ispod odjeće!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene