zasluženo uživanje!

Lijepa brineta koju smo donedavno gledali u paru s našim poznatim chefom u crnom topiću pokazala je isklesano tijelo, a kompliment je dobila od uspješne Hrvatice!

Helena Bradvica - 2 Helena Bradvica - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Bradvica - 2 Mario Mandarić i Helena Naletilić - 2 Helena Bradvica Helena Bradvica Helena Bradvica Helena Bradvica Matija Lovrec i Helena Bradvica Matija Lovrec i Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica Matija Lovrec, Helena Bradvica +18 Matija Lovrec, Helena Bradvica Galerija

Helena Naletilić pohvalila se kako uživa u Rovinju, a njezin stajling istaknuo je aposlutno sve atribute.

Plesačica i mentorica Helena Naletilić nakon završetka popularnog showa "Ples sa zvijezdama", uživa sa prijateljicom na odmoru u Rovinju.

Pogledaj i ovo Mario i Helena - 2 ''Mario se žali...'' Splitski chef uputio neobičnu molbu: ''Ako padnem u nesvijest na liveu, dajte mi bodove na samilosti''

Pozirala je nasmiješena u kratkim bijelim hlačicama, crnom topiću i crnim sandalama. U prvi plan upali su njezini mišići na rukama, a ni zgodne noge nisu mogle proći nezamijećeno.

Raspuštena kosa, sunčane naočale i jednostavan nakit dodatno su začinile ovaj ljetni stajling.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Naletilic (@helenabradvica)

Glumica Tara Thaller odmah joj je uputila niz emotikona zaljubljenih smajlića.

Inače, prošle godine sudbonosno "DA" izrekla je Karlu Naletiliću, a kako je izgledao njezin svadbeni dan i koji joj je bio prvi ples otkrila je jednom prilikom za naš portal.

"Vjenčanje je bilo prekrasno, sigurno jedan od nama najsretnijih i najljepših dana. Svi naši bližnji bili su s nama i sve bismo opet ponovili! Prvi ples prošao je odlično, suprug je definitivno skriveni plesni talent. Budući da je posljednjih mjesec dana bilo vrlo intenzivno što se tiče priprema za vjenčanje, uvježbavanje prvog plesa odradili smo vrlo brzo, ali smo uživali plešući ga na svadbi. To je stvarno poseban osjećaj", zaključila je Helena tada.

Podsjetimo, Helena je ove sezone u PSZ bila mentorica poznatom chefu Mariu Mandariću,  a par nas je bio napustio u devetoj emisiji.

''Naravno da nam je žao u trenucima kad ispadnemo, ali došli smo daleko i jako sam sretna zbog toga'', rekla je Helena nakon ispadanja za IN Magazin.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Deniss Grgić - 1 Deniss Grgić - 7 Deniss Grgić - 3 Deniss Grgić - 2 +26 Deniss Grgić - 3 Celebrity Prekrasna Hrvatica koju uspoređuju s holivudskom glumicom objavila fotografiju u jednoj od najprovokativnijih haljina: "Prokleto dobra"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester - 3 Ida Prester - 2 Ida Prester Ida Prester u emisiji Zdravlje na kvadrat - 9 +25 Ida Prester u emisiji Zdravlje na kvadrat - 11 Zanimljivosti Ida Prester otkrila što je posebno oduševilo njezinu obitelj u Zagrebu: "Kakva super ideja"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene