Dobrodošli u Hollywood

Glumica očajno želi rasprodati knjigu, pa piše i o tome kako je prvog supruga varala dan prije svadbe

Demi i Freddie Moore (Foto: Profimedia) Demi i Freddie Moore (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Demi i Freddie Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +0 Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Galerija

Demi Moore ne prestaje šokirati javnost ulomcima iz knjige "Inside Out".

Holivudska glumica ne prestaje promovirati svoje memoare u kojima je otkrila brojne šokantne detalje iz svog privatnog života.

Pogledaj i ovo Demi Moore i Maša Mandžuka (Foto: Profimedia) Nemaju komentara Nakon 3 propala braka dosta joj je muškaraca: Demi Moore ljubi Srpkinju Mašu?

Radi se o 56-godišnjoj Demi Moore čija je knjiga "Inside Out" svjetlo dana ugledala prošlog utorka.

Glumica je prije nekoliko dana počela otkrivati detalje iz knjige, pa se tako prvo raspričala o bivšem suprugu Ashtonu Kutcheru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Osim što je još jednom potvrdila kako ju je varao te time potpuno uništio njeno samopouzdanje, otkrila je i kako je pristajala na seks utroje tijekom braka kako bi 15 godina mlađem suprugu pokazala da je cool. Opisala je i kako danas žali za svojim ponašanjem.

Podsjetimo, Demi je Ashton bio treći suprug. S drugim, kolegom Bruceom Willisom najdulje je izdržala u braku, od 1987. do 2000. godine te par ima tri kćeri.

Prije njega je od 1980. do 1985. godine bila u braku s glazbenikom Freddyjem Mooreom. Za njega se udala sa svega 17 godina, dok je on bio 12 godina stariji od nje.

U knjizi je priznala kako se udala u vrijeme teških emotivnih vremena kada je njezin otac Danny počinio samoubojstvo. Tada si nije mogla priznati da se udaje samo kako bi skrenula misli s tuge koju je osjećala zbog smrti oca, a gotovo odmah je počela sabotirati svoj brak prevarama.

"Večer prije našeg vjenčanja, umjesto da pišem zavjete, ja sam zvala dečka kojeg sam upoznala na setu", stoji u knjizi. "Nestala sam i s vlastite djevojačke zabave kako bi otišla u njegov stan."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore) on

Freddy se neposredno prije razveo od svoje prve supruge Lucy, a Demi je spomenula i nju. "Bila sam tinejdžerka koja nije odgajana u obitelji s previše poštovanja prema instituciji braka. Uskočila sam u život s Freddyjem bez, žao mi je što tako moram reći, velike brige za njegovu suprugu."

Demi se raspričala i o mami alkoholičarki koja ju je vodila po barovima kako bi im muškarci plaćali pića te prodala starijem muškarcu koji ju je silovao sa svega 15 godina, a vjerujemo kako će već sutra osvanuti neki novi ulomak iz knjige, kad se već ne snimaju novi filmski materijali. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio 15 godina staru fotku sa Šuput i Rozgom, jedino Jelena danas izgleda identično

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene