par bez skandala

Lijepu suprugu Darija Šimića nemamo često priliku vidjeti, a sad je u zajedničkom izlasku ukrala svu pažnju!

Dario Šimić Dario Šimić Slaven Branislav Babić/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić Dario Šimić Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić Dario i Jelena Šimić Jelena Šimić - 1 Jelena Šimić - 2 Jelena Šimić - 3 +13 Jelena Šimić - 4 Galerija

Dario i Jelena Šimić u sretnom su braku od 2000. godine i imaju četvoricu sinova, no rijetko se pojavljuju zajedno u javnosti.

Naš umirovljeni nogometaš Dario Šimić i njegova supruga Jelena Šimić došli su na premijeru monodrame "Šta me snađe" Anđelka Stević Žugić u Kinu SC u Zagrebu.

Par koji rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti po dolasku je odmah privukao pažnju, a posebice atraktivna gospođa Šimić za koju vrijeme kao da je stalo. Djelovali su dobro raspoloženo i bili su u većem društvu, a fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Dario i Jelena Šimić u sretnom su braku već 24 godine i jedan su od parova uz čije se ime nikad nisu vezali skandali. Zajedno imaju i četvoricu sinova.

Najstariji Roko već gazi očevim stopama i trenutno igra za klub RB Salzburg, a usto je i mladi hrvatski reprezentativac

''Svi smo subjektivni prema djeci, ja sam sretan jer uživaju u tome što rade. Roko je sad u Salzburgu, lijepo mu je, uči jezik, ide biciklom na trening jer su tamo staze zastupljene, nije samo razmišljanje tko će kakav auto voziti'', izjavio je Dario u jednom intervjuu za IN magazin.

Uz Roka, imaju još sinove Davida, Viktora i Nikolasa.

Pogledaji ovo Dario Šimić Celebrity Dario Šimić i njegova samozatajna supruga sredili su se za rijetki zajednički izlazak, ona je ukrala sve poglede!

Pogledaji ovo Dario i Jelena Šimić Celebrity Legendarni Vatreni s lijepom suprugom ima četvoricu sinova, a jedan se već dokazao kao njegov dostojni nasljednik!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Vili Beroš Alen Bičević Enis Bešlagić - 4 +25 Enis Bešlagić - 5 inMagazin Svi su primijetili da Minea izgleda bolje no ikad, a evo koja je njezina tajna: ''Uvijek idemo linijom manjeg otpora, ali...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Marko Perković Thompson i Sandra Perković Sandra Perković +27 Sandra Perković i Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene