Njena terapija

Danijela Dvornik nakon radova u poljoprivredi posvetila se starom hobiju: ''Vraćam se u biznis!''

Danijela Dvornik Danijela Dvornik Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 4 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 +20 Danijela Dvornik - 3 Galerija

Danijela Dvornik na Braču uživa u životu, a nakon rada u masliniku ovih se kišnih dana posvetila svom starom hobiju.

Danijela Dvornik redovno svojim pratiteljima pokazuje kako uživa u životu na otoku Braču, a nakon što je završila svoje radove u masliniku, Danijela se posvetila svom starom hobiju.

Na Instagram priči Danijela je objavila fotografiju na kojoj se vidi da izrađuje suvenire.

''Terapija na kišni dan. Vraćam se u biznis'', napisala je Danijela.

Inače, Danijela ima vlastiti obrt za izradu suvenira koji se zove Reebawish.

Danijela je vlasnik poduzeća, a sjedište je u Sutivanu na otoku Braču. Obrt je osnovala 2018. godine, a aktivan je i danas.

Na Instagram profilu koji poduzeće ima, može se vidjeti da Danijela oslikava kamenje s plaže u obliku ribe, a nađu se tu poneki magnetići, uokvirene ribice, te poklon kutije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ReebaWish (@reebawish1)

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić i Aco Pejović - 2 Luka Modrić i Aco Pejović - 3 Luka i Vanja Modrić - 1 Luka Modrić +24 Luka Modrić Celebrity Aco Pejović i Luka Modrić dobri su obiteljski prijatelji, jedna njegova pjesma našem je nogometašu posebno draga!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 3 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom i sestrama +26 Lejla Filipović s mamom Celebrity Predivna nećakinja Lejle Filipović krala je sve poglede na večeri s njom, mamom i bakom, vidljivo je čiju je ljepotu naslijedila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene