ma, druga osoba!

Prepoznajete li veliku glazbenu zvijezdu? Šokirala je potpuno novim imidžem, a svi su sigurni da to znači samo jedno!

Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 3 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 6 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 5 Camila Cabello - 10 Camila Cabello - 11 Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 7 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 9 Camila Cabello - 8 +20 Camila Cabello - 3 Galerija

Pjevačica Camila Cabello iznenadila je promjenom svog imidža i svoju crnu kosu obojila u plavo, evo kako joj stoji nova boja.

Pjevačica Camila Cabello jedna je od rijetkih koje izazivaju poštovanje žena diljem svijeta svojim pristupom pojmu ženske ljepote, dok svoje bujne obline i takozvane sitne nesavršenosti pokazuje u javnosti bez imalo ustručavanja.

Iako u medijima uvijek privlači pozornost upravo atributima, ovog puta svi su gledali u nešto drugo. Naime, Camila je svoju dugu crnu kosu obojila u plavo, a paparazzi su je uhvatili dok se šetala ulicama Los Angelesa.

No njezini fanovi koji je prate na društvenim mrežama njezine fotografije s plavom kosom vidjeli su već i prije. Na svom Instagramu Camila je obrisala sve fotografije i ostavila samo dvije nove s plavom kosom.

''Vrijeme je'', objavila je prije tri dana, a obožavatelji su sigurni da pjevačica najavljuje novi album.

''Blonde bombshell era dolazi'', napisao je jedan pratitelj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Kako Camili stoji plava kosa?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Camila se proslavila još kao tinejdžerica zahvaljujući skupini Fifth Harmony. Potom je krenula u solokarijeru, a osim svojom glazbom, proteklih nekoliko godina medijske stupce punila je i vezom s mladim pjevačem Shawnom Mendesom, s kojim se više puta razilazila i mirila.

Pogledaji ovo Camila Cabello Celebrity Na prvu je možda nećete prepoznati, ali riječ je o ljepotici koja ovako ističe svoje obline i odupire se standardima nametnute ljepote u Hollywoodu!

Poznata je po ohrabrujućim izjavama da voli svoje tijelo unatoč celulitu, trbuščiću i jačim bokovima, koje brojne žene danas smatraju nedostacima i ustručavaju se pokazati to u javnosti, a zbog toga se i više puta našla na naslovnicama svjetskih medija. No ona je pravi primjer kako voljeti svoje tijelo i bez problema se šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh, sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

"Volim svoje tijelo", poručila je u nekoliko navrata.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Adelaide Cottage - 3 Adelaide Cottage - 1 Adelaide Cottage - 2 Kate Middleton - 2 +25 Kate Middleton - 4 Zanimljivosti Evo kako izgleda kuća u kojoj se oporavlja Kate Middleton, mnogi misle da za njezino trenutačno stanje i nije najbolje mjesto!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Taylor Swift - 3 Taylor Swift - 1 Taylor Swift Taylor Swift +31 Taylor Swift Celebrity Ova žena srušila je internet nakon što je njezina objava u samo pet minuta skupila više od 2,2 milijuna lajkova!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene