ne obazire se na komentare

Na prvu je možda nećete prepoznati, ali riječ je o ljepotici koja ovako ističe svoje obline i odupire se standardima nametnute ljepote u Hollywoodu!

Camila Cabello Camila Cabello Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 2 Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 4 +3 Camila Cabello - 3 Galerija

Camila Cabello snimljena je bez šminke u Miamiju, a ponosno je pokazala i goli trbuh.

Američka pjevačica Camila Cabello pokazala je svoju prirodnu ljepotu i lice bez šminke pri dolasku u jedan glazbeni studio u Miamiju, ispred kojeg su je snimili dežurni paparazzi.

Pogledaj i ovo Camila Cabello Uživa nakon prekida U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

26-godišnja Camila pritom je ponosno pokazala svoje obline i goli trbuh u rezanoj majici bez rukava, koju je iskombinirala sa širim hlačama. U ležernom izdanju izašla je iz svojeg automobila, kojim se sama dovezla, a na objektive kamera nije se previše obazirala.

To je jedno od njezinih prvih javnih pojavljivanja nakon što se pročulo da je prekinula ljubavnu vezu s Austinom Kevitchem. Dvojac je prvi put viđen u Los Angelesu u lipnju prošle godine, a kasnije tijekom ljeta snimljeni su kako se drže za ruke u šetnji i u jednom lokalnom kafiću te na romantičnoj večeri u restoranu u Santa Monici. Prethodno bila u vezi s glazbenikom Shawnom Mendesom, i to više od dvije godine, a njihovoj je ljubavnoj vezi došao kraj u studenom 2021. godine.

Camila inače izaziva poštovanje žena diljem svijeta svojim pristupom pojmu ženske ljepote i neopterećenošću izgledom. Poznata je po ohrabrujućim izjavama kako voli svoje tijelo unatoč takozvanim sitnim nedostacima poput celulita i trbuščića, koje se brojne žene danas ustručavaju pokazati u javnosti, a zbog toga se i više puta našla na naslovnicama svjetskih medija. No Camila zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

"Zahvalna sam na ovom tijelu, koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati", izjavila je jednom prilikom Camila, koja je postala odličan primjer mladim ženama koje pokušavaju ispuniti neke nestvarne standarde ljepote.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Maja i Marko Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 6 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 5 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 4 +24 Maja Drobnjaković i Marko Mrkić - 3 Celebrity Zbog njih dvoje Larisa je bila na rubu suza, a Marko o svojoj partnerici govori s ponosom: ''Ona je moj život već promijenila!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +20 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene