Voli svoje tijelo

Zbog ovih fotografija našla se na meti zlih komentara, no jednom je izjavom postala uzor ženama koje su opterećene ovim sitnim nedostacima!

Camila Cabello Camila Cabello Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 Camila Cabello Camila Cabello Camila Cabello +0 Camila Cabello Galerija

Camila Cabello jedna je od rijetkih zvijezda koje se usude pokazati svoju prirodnu ljepotu i tijelo bez imalo ustručavanja i time se jako ponosi.

Pjevačica Camila Cabello izaziva poštovanje žena diljem svijeta svojim pristupom pojmu ženske ljepote i neopterećenošću izgledom, dok svoje bujne obline i takozvane sitne nesavršenosti pokazuje u javnosti bez imalo ustručavanja.

Pogledaj i ovo Camila Cabello Uživa nakon prekida U toplesu i tangama ponosno je pokazala svoje tijelo i još je jednom potvrdila da ne mari za zle komentare na račun svojih oblina!

25-godišnja Camila ovih je dana zablistala na dodjeli Grammyja u Los Angelesu, no posebnu pozornost privlači svojim pojavljivanjima u bikiniju i najprirodnijim mogućim izdanjima, iako se nekoliko puta našla prozvanom zbog toga.

Poznata je po ohrabrujućim izjavama kako voli svoje tijelo unatoč takozvanim sitnim nedostacima poput celulita i trbuščića, koje se brojne žene danas ustručavaju pokazati u javnosti, a zbog toga se i više puta našla na naslovnicama svjetskih medija. No Camila zato bez problema šeće u uskim i pripijenim izdanjima i pokazuje goli trbuh i sve svoje obline, kao i prirodno lice bez šminke.

"Volim svoje tijelo", poručila je svima.

"Zahvalna sam na ovom tijelu koje mi dopušta da radim što trebam. Mi smo stvarne žene s oblinama, celulitom, strijama i masti. I moramo to imati", izjavila je Camila jednom prilikom, koja je postala odličan primjer mladim ženama koje pokušavaju ispuniti neke nestvarne standarde ljepote.

Camila svoju formu održava vježbanjem, a njezine je treninge jednom prilikom opisala trenerica Jenna Willis.

"Na kraju dodatno vježbamo trbušnjake zbog toga koliko se na kraju smijemo. Nekako me uspijeva držati na nogama i svaki kardiopokret pretvoriti u nevjerojatan plesni pokret", otkrila je Jenna na društvenim mrežama.

Camila je jednom prilikom otvoreno progovorila i o anksioznosti te priznala joj je toksični stres umalo uništio život jer se osjećala nedovoljno dobrom za bilo što što je radila.

"Bilo mi je zaista teško. Često sam smatrala da nešto nije u redu sa mnom. Mislila sam da nisam dovoljno dobra, a još uvijek osjećam posljedice svega", priznala je slavna pjevačica.

Camila se proslavila još kao tinejdžerica zahvaljujući skupini Fifth Harmony, a unatoč golemom uspjehu koji je postigla u glazbenoj industriji, još uvijek smatra da ima puno prostora za napredak.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene