Hrvatske WAGsice

Tko su ljepše polovice naših Vatrenih? O njima su pisali i svjetski mediji, a evo koju izdvajaju kao najljepšu!

Helena Livaković i Ivana Vida Igor Kralj/Pixsell 1/38 >> Pogledaj i ovo +27 Galerija

Uoči prve utakmice Hrvatske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, predstavljamo vam domaće WAGsice, odnosno supruge naših Vatrenih.

Počelo je Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a našim Vatrenima najveća podrška s tribina bit će njihove supruge.

Uoči utakmice Hrvatske i Španjolske, u nastavku donosimo zanimljivosti o ljepšim polovicama naših reprezentativaca, odnosno hrvatskim WAGsicama.

Vanja Modrić

Naš kapetan Luka Modrić upoznao je svoju suprugu Vanju kada je imao samo 19 godina, a njoj je tada bilo 25 te je bila zaposlenica agencije Mamić Sport. Samozatajna diplomirana ekonomistica otad mu je najveća podrška u njegovoj itekako uspješnoj karijeri, o kojoj i zajedno odlučuju. Par se 2010. godine vjenčao kod matičara, a 2011. izmijenili su zavjete i u crkvi. Zajedno imaju troje djece, sina Ivana te kćeri Emu i Sofiju.

Izabel Kovačić

Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel upoznali su se kao tinejdžeri u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima, u kojoj je ona pjevala u zboru, a on je bio ministrant. Vezu su započeli 2010. godine, a 2017. vjenčali su se u istoj crkvi u kojoj su se upoznali. U siječnju 2020. godine Izabel i Mateo postali su roditelji sinčića Ivana, kojemu je kum na krštenju bio Luka Modrić, a uoči Eura otkrili su i da čekaju drugo dijete. Izabel je vlasnica uspješnih modnih brendova, od kojih je jedan pokrenula sa svojom sestrom Ivanom. Izabel je često na listama najljepših žena nogometaša, a svjetski mediji je zbog izgleda uspoređuju sa Shakirom.

Helena Livaković

Vratar Vatrenih Dominik Livaković i njegova supruga Helena vjenčali su se nakon pet godina veze, u lipnju 2022. U siječnju godine par je dobio i svoje prvo dijete, sinčića Joakima. Helena je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu te se godinama bavila umjetničkim klizanjem, a zbog izgleda je često u medijima nazivaju hrvatskom Meghan Markle.

Josipa Perišić

Ivan i Josipa Perišić par su od srednjoškolskih dana, a zanimljivo je i da su skupa sjedili u klupi. Par se 2012. godine vjenčao kod matičara, a u srpnju 2020. u tajnosti su izmijenili bračne zavjete i u crkvi na Šolti. zajedno imaju troje djece, kćer Manuelu te sinove Lea i Luku.

Monika Budimir

Ante Budimir sa suprugom Monikom u sretnom je braku od 2019. godine i da zajedno imaju trojicu sinova, a najmlađi je rođen prošle godine.

Jednom je prilikom otkrio i kako je upoznao suprugu.

"Upoznali smo se u Velikoj Gorici. I ona je izbjeglica, ona je iz Vukovara", kazao je za 24 sata Budimir, koji je također izbjeglica iz Žepča.

Silvija Brozović

Marcelo Brozović u braku je s biologinjom Silvijom. Upoznali su se 2012. godine u Velikoj Gorici, a vjenčali su se u tajnosti na Badnjak 2016. godine. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Auroru i sina Rafaela.

Ivana Vida

Domagoj Vida je bivšu Kraljicu Hrvatske Ivanu, djevojački Gugić, upoznao u noćnom klubu u zagrebu 2021. godine. Tri godine kasnije dobili su sinčića Davida, a 2017. imali su raskošno vjenčanje u Umagu. Ivana je prije udaje redala uspjehe na izborima ljepote i bavila se manekenstvom te je diplomirala ekonomiju u Zagrebu, a danas je posvećena obitelji i odgoju sina.

Iva Šarić

Bruno Petković prošle godine odveo je pred oltar voditeljicu Ivu Šarić, s kojom je 2021. dobio sina Adriana. Upoznali su se kad je on gostovao u emisiji koju je ona vodila i vezu su ispočetka držali u tajnosti, dok se krajem 2020. godine nije doznalo da su par. Iva je bila u braku i s bivšim Vatrenim Jerkom Lekom, s kojim ima i još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

Mia Kramarić

Andrej Kramarić i njegova supruga Mia uoči Eura dobili su drugo dijete, djevojčicu koju su nazvali Eli. Par zajedno već ima sinčića Viktora, koji je došao na svijet u kolovozu 2021. godine. Pet mjeseci prije njegova rođenja, Andrej i Mia vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici. U svibnju 2022. izmijenili su bračne zavjete i u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Remetama, a tada su usput i krstili sina. Mia je po struci doktorica veterine, a par je zajedno od 2017. godine.

Suzana Oršić

Mislav Oršić i njegova supruga Suzana zajedno su još od srednje škole, a vjenčali su se 2018., nakon 10 godina veze. Šest mjeseci prije vjenčanja postali su roditelji dječaka Manuela, a u veljači 2021. dobili su i drugog sina, kojeg su nazvali Ivano. Zanimljivo je da je Mislav zaprosio Suzanu u dalekoj Koreji, gdje su živjeli dok je on igrao za nogometni klub Jeonnam.

Lana Miholjević

Josip Juranović i Riječanka Lana Miholjević prošle godine ozakonili su svoju ljubav kod matičara, a uoči Eura vjenčali su se i u crkvi. Josip je zbog vjenčanja nakratko napustio i kamp u Rijeci, gdje su se Vatreni pripremali za prvenstvo. Josip i Lana zajedno su već pet godina, a upoznali su se preko prijatelja u Splitu dok je on igro u Hajduku, a ona je tamo studirala.

Sara Ivušić

Vratar Vatrenih Ivica Ivušić u braku je s Riječankom Sarom, a par je u veljači 2021. dobio sina Lovru. O samozatajnoj Sari poznato je da se bavi modelingom te da je, između ostalog, radila i za brend Lunilu, čija je vlasnica njezina prijateljica Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića. 

Povezana vijest Celebrity Zlatku Daliću najveća je podrška samozatajna supruga Davorka, a iako ih rijetko vidimo zajedno, izbornik nikad nije skrivao koliko ju voli

Povezana vijest Zanimljivosti Ovo su nove navijačke pjesme koje će se oriti na utakmicama Vatrenih, znate li ih već sve?

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Na berlinskim ulicama pažnju je privukao Ferrari ukrašen hrvatskim kockicama, vlasnik automobila kaže: "Bit ćemo prvaci!"

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Vlasnik najpoznatije zaštitarske tvrtke u Hrvatskoj oženio se Kolumbijkom, imali su čak dvije fešte!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS