Zasluženo!

Ovogodišnji Porin za životno djelo bit će posvećen jednom i jedinom Massimu, umjetniku koji je volio publiku, emociju i izvrsnost

Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb PR 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Massimo Savić Massimo Savić Massimo massimo Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb +5 Massimo u Areni Zagreb Galerija

Porin za životno djelo ove će se godine dodijeliti vrsnom umjetniku koji nas je prerano napustio, Massimu Saviću.

Porin za životno djelo dodjeljuje se onim umjetnicima koji su svojim trudom, radom, uspjesima i nagradama obilježili hrvatsku glazbu, upisali se u povijest i iznimno doprinijeli kulturi. Dodjeljuje se onima koji su ostavili trag koji se ne zaboravlja, čiji vokal pamtimo, čije nam se interpretacije urežu zauvijek u sjećanje i koji imaju ono nešto. Odnos s publikom, karizmu, talent koji se rijetko rađa. Jedan od tih bio je i – Massimo.

Pogledaj i ovo Anja Šovagović poseban razlog za izlazak Naša glumačka diva oduševila je mladenačkim izgledom i outfitom, ali pažnju je ipak ukrala njena predivna kći!

Upravni odbor Porina, nažalost posthumno, ove godine dodjeljuje Porin za životno djelo upravo njemu, umjetniku posvećenom publici, emociji i izvrsnosti.

Broj glazbenih nagrada Porin koje je osvojio za života, impresivan je, a najviše ih je osvojio u kategoriji „Najbolja muška vokalna izvedba“, njih čak deset. Massimo je zaista bio sjaj u tami, osoba kojeg su kolege cijenile i voljele, a publika mu je bila odana od prvog do zadnjeg, preranog, trenutka.

Dio teksta o Massimu koji donosimo, kaže: ''U samo njemu svojstvenoj maniri, gospodski je zahvaljivao na svakoj kupljenoj ulaznici, otpjevanom stihu s njim u glas i pljesku nakon nastupa, a iako bi se na pozornici istinski i potpuno predao interpretaciji koja bi ga potpuno iscrpila, strpljivo je gotovo nakon svakog koncerta upoznavao svoju publiku i slušao njihove dojmove''.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene