Evo gdje su se našli!

Gerard Pique nakon drame sa Shakirom uhvaćen u društvu bivše djevojke Cristiana Ronalda

Gerard Pique Gerard Pique IPA/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 1 Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique Shakira, Gerard Pique Gerard Pique i Clara Chia Marti Gerard Pique i Clara Chia Marti - 6 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 5 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 3 +20 Gerard Pique i Clara Chia Marti - 2 Galerija

Gerard Pique fotografirao se s bivšom djevojkom Cristiana Ronalda, poznatom manekenkom Irinom Shayk.

Gerard Pique koji u posljednje vrijeme stalno puni naslovnice medija sa svojom bivšom suprugom Shakirom, pozirao je s jednom od najpoznatijih manekenki Irinom Shayk.

Pogledaj i ovo Shakira i Gerard Pique ''Ljudi ne znaju ni 10 posto...'' Godinu dana nakon prekida Pique je konačno rekao nešto o prekidu sa Shakirom, jednom rečenicom mnoge je zbunio

Dvojac je prisustvovao košarkaškoj utakmici u Parizu, a nakon utakmice, Irina je snimljena kako prilazi Piqueu i pita ga za fotografiju nakon čega su zajedno pozirali.

Irina je pet godina izlazila s jednim od najboljih nogometaša svih vremena Cristianom Ronaldom. Njih dvoje vezu su zpočeli 2010. nakon što su se upoznali na snimanju reklame za poznati brend i bili su skupa pet godina prije nego što su objavili u rujnu 2015. da su prekinuli. Tada su kružile glasine da se manekenka nije slagala s Cristianovom majkom, s kojom je on jako blizak i drži do njezina mišljenja.

Nakon toga, počela se viđati s glumcem Bradleyjem Cooperom, a dvije godine kasnije dobili su kćer Leu De Seinu. Manekenka je prekinula s Cooperom u lipnju 2019. godine kada se šuškalo da on ljubi pjevačicu Lady Gagu, s kojom je snimio film "Zvijezda je rođena". Bradley i Gaga te su glasine negirali, a izvor blizak manekenki kasnije je otkrio pravi razlog njihova prekida.

Fotografije paparazza prikazuju kako se par nedavno navodno ponovno pomirio, ali ništa nisu službeno potvrdili.

Pique s druge strane puni naslovnice medija proteklih nekoliko mjeseci nakon raskida s pjevačicom Shakirom. Naime, Shakira je sve shvatila nakon što je otkrila da je netko pojeo njezin omiljeni džem od jagoda, i to kada se vratila s jednog od svojih putovanja, a to je i sama uprizorila u videu svoje nove pjesme "Te Felicito", u kojoj proziva Piquea zbog svega. U jednoj sceni otvara hladnjak i u njemu pronalazi glavu Rauwa Alejandra, s kojim je snimila pjesmu, a fanovi su zaključili da je upravo time otkrila kako je saznala istinu, odnosno da joj je Clara pojela omiljenu poslasticu, ali i da ljubi njezina dragog.

Shakira i Gerard okončali su svoju vezu u svibnju prošle godine nakon 11 godina, a ona je planirala preseliti se s njihovih dvoje djece u Miami, daleko od bivšeg supruga. Međutim, budući da joj je 91-godišnji otac hospitaliziran u Barceloni, pretpostavlja se da je preseljenje stavila na čekanje.

Inače, Shakirina nova pjesma tema je svih medija jer joj je za inspiraciju poslužio upravo prekid s Piqueom i njegova veza s djevojkom zbog koje ju je ostavio, Clarom Chiom. U njoj proziva njegovo ponašanje, pogotovo nakon vijesti da su Gerard i Clara započeli vezu puno ranije nego što se mislilo.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Ćorić i Nikola Anđelić Borna Ćorić Borna Čorić Borna Čorić +17 Katarina Ostojić Kaya - 8 Celebrity Naš tenisač Borna Ćorić ljubi 13 godina stariju srpsku pjevačicu? U medijima izašle njihove zajedničke prisne fotografije!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll objavila fotografiju bez grudnjaka, a onda u provokativnoj pozi uputila pitanje muškim pratiteljima!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene