I s tisućama reakcija!

"Marginalci" se mogu pohvaliti s više od 20 tisuća gledatelja u kinima: "To je istovremeno ludo i predivno!"

Marginalci Marginalci Promo 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marginalci Marginalci ''Marginalci'' Ljubomira Kerekeša - 13 ''Marginalci'' Ljubomira Kerekeša - 12 ''Marginalci'' Ljubomira Kerekeša - 10 ''Marginalci'' Ljubomira Kerekeša - 9 ''Marginalci'' Ljubomira Kerekeša - 8 ''Marginalci'' Ljubomira Kerekeša - 6 ''Marginalci'' Ljubomira Kerekeša - 5 ''Marginalci'' Ljubomira Kerekeša - 4 +8 ''Marginalci'' Ljubomira Kerekeša - 3 Galerija

Komedija je izrazito tražena ako pitate publiku i upravo je njihov odgovor glumcima najvažniji. U manje od dva tjedna komediju "Marginalci" u režiji Ljubomira Kerekeša u kinima diljem Hrvatske pogledalo je više od 20 tisuća gledatelja.

Ekipa filma poručuje da ih ne zanima mišljenje samoprozvanih stručnjaka ili kritičara koji ne hodaju i ne žive među ljudima, već lebde pola metra iznad zemlje. Zanima ih mišljenje publike i dosad su dobili doslovno tisuće i tisuće predivnih komentara i reakcija.

Pogledaj i ovo Jan i Ljubomir Kerekeš To nitko nije očekivao! Dugočekivani "Marginalci" pobrali ovacije publike, a veseli orkestar posebno je iznenadio sve okupljene!

"Komedija je podcijenjena i marginalizirana, nije zastupljena na festivalima, ne dobiva nagrade toliko često, pa kao takva očito scenaristima, redateljima, a i glumcima nije privlačna ni izazovna. Sva sreća da još ima nas koji samo želimo zabaviti publiku i sebe. Pa makar i u vlastitom trošku. To je istovremeno ludo i predivno", napominje filmska ekipa koja stoji iza ovog uspješnog hrvatskog filma.

Hvala svima koji su kupili ulaznice i koji će kupiti ulaznice i otići u CineStar i ostala kina diljem Hrvatske i pogledati svoju najdražu hrvatsku komediju "Marginalci".

Znate gdje je selo Črevo? Ni desno, ni levo. Samo Črevo. Tamo je Bog rekao laku noć i upravo tamo dolazi NNHTV ("Naša najnovija hrvatska televizija") snimiti prilog o hrvatskom seljaku u Europi. Precednik, animator kulture, blagajnica i predstavnik nacionalne manjine spremaju se za najvažniji dan u godini - skupštinu sela Črevo. Nakon smrdljivih razgovora o odvodnim jarcima i uvijek aktualne akcije "Zbogom oružje", na red dolazi priredba za Črevare uz lošu recitaciju, dobru narodnu glazbu, puno gemišti i kobasica sa senfom. WC je blizu i svi su dobro došli.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić počastila nikad boljim pogledom na svoju bujnu pozadinu, obožavatelji su izvan sebe: "Božanstvena ženo!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Nenad Tatarinov Nenad Tatarinov Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput otkrila što je njezin Nenad napravio prvi put u životu, a poprilično je nevjerojatno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene