Jedan od omiljenih

Nakon ovog filma karijera mu je procvjetala, a onda su mu život obilježile tragedije, možete li vjerovati da ima već 70 godina?

John Travolta John Travolta Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju John Travolta i Jamie Lee Curtis - 2 John Travolta i Jamie Lee Curtis - 1 John Travolta i Jamie Lee Curtis - 3 John Travolta - 8 John Travolta - 9 John Travolta - 7 John Travolta - 2 John Travolta - 3 Kirstie Alley, John Travolta - 5 John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) +9 Tom Cruise, John Travolta (Foto: Profimedia) Galerija

John Travolta ovih je dana proslavio 70. rođendan, a prisjetila ga se prijateljica iz mladosti glumica Jamie Lee Curtis, evo kako su izgledali 80-ih godina.

Slavni holivudski glumac John Travolta ovih je dana proslavio svoj 70. rođendan, a ove posebne obljetnice prisjetila se i njegova dobra prijateljica glumica Jamie Lee Curtis.

Jamie je na Instagramu objavila njihove fotografije iz mladosti i 80-ih godina na kojoj ga grli s leđa, a nastala je na setu filma ''Perfect'' 1985. Potom je stavila i njihove nove fotografije na kojima poziraju zagrljeni u kuhinji.

''Sretan rođendan, John! Prijatelji smo i radni kolege već dugo vremena i dijelimo istu strast prema umjetnosti, djeci i spašavanju psića!'' napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis)

''Jamie, obožavam te. Hvala ti što si se sjetila i hvala ti na predivnom prijateljstvu'', odgovorio joj je brzo Travolta.

Inače, Travolta je već desetljećima jedan od najpoznatijih glumaca. Iako su mu godine donijele velike promjene, dulja gusta crna kosa više mu nije imidž, ali i dalje je prepoznatljiv po prodornim plavim očima.

Kroz svoju karijeru glumio je u nekim od najpoznatijih filmova, ''Pulp Fictionu'', ''Briljantinu'', ''Saturday Night Feveru'' i mnogim drugima, ali uspjeh i slava nisu mu pomogli ni kad je u životu doživio veliku tragediju.

Naime, 2009. godine Johnu je preminuo sin Jett tijekom obiteljskog putovanja na Bahame nakon što je udario glavom o kadu i doživio napadaj u njihovoj kući na otoku Grand Bahama.

Bio je autistično dijete i imao je Kawasaki sindrom, bolest koja može dovesti do proširenja bilo koje arterije srednje veličine u bilo kojem trenutku. Osoba se potom bori povišenom tjelesnom temperaturom, dobije osip, konjuktivitis što dovodi do daljnjih komplikacija.

Travoltina žena Kelly Preston 2012. godine za ''The Doctors'' je rekla kako je ova bolest zaista rijetka i da su tome pridonijeli određeni čimbenici u našoj okolini.

''Čvrsto vjerujem kao majka, kao i moj suprug, da postoje određeni čimbenici koji pridonose autizmu, a neki od njih su uglavnom kemikalije u našem okolišu i našoj hrani'', rekla je tada.

Osim Jetta, par ima još dvoje djece, kćer Ellu i sina Benjamina. Nažalost, Johna i njegovu obitelj je 2020. godine obilježila još jedna tragedija – smrt njegove supruge Kelly. Kelly je umrla od raka dojke, a šokantnu vijest Travolta je objavio na Instagramu uz riječi da je do zadnjeg trenutka vodila hrabru borbu uz ljubav i podršku obitelji.

Nakon toga, Travolta je svoj život potpuno posvetio djeci, a mir je pronašao i u letenju te je poznato da je vrlo iskusan pilot.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 3 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo - 1 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +29 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova snimljena u prvom službenom izlasku s nedavno razvedenim glazbenikom s kojim ju povezuju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene