Prošle su 33 godine!

Sjećate se djevojčice iz budućnosti? Zbog nje su se rajfovi prodavali kao ludi, a evo gdje je ona danas i čime se bavi!

Katherine Cullen - 4 Katherine Cullen - 4 Screenshot/Youtube 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Katherine Cullen - 7 Katherine Cullen - 8 Katherine Cullen - 5 Katherine Cullen - 6 Katherine Cullen - 4 Katherine Cullen - 2 Katherine Cullen - 3 +0 Katherine Cullen - 1 Galerija

Katherine Cullen utjelovila je djevojčicu Alanu u seriji "Djevojčica iz budućnosti", koja je bila omiljena diljem svijeta.

Australska serija "Djevojčica iz budućnosti" obilježila je i uljepšala brojna djetinjstva tijekom 90-ih godina, baš kao i njezin glavni lik - djevojčica Alana.

Radnje serije bila je bazirana na priči o djevojčici koja je iz Utopije 3000. godine svojim vremenskim strojem doputovala u 1990. godinu na Zemlju. Bila je prepoznatljiva po posebnom rajfu s kristalom u sredini, u kojem se skrivala njezina skrivena i tajna moć. Stoga ne čudi da se u razdoblju njezina prikazivanja prodalo najviše bijelih rajfova, i to zahvaljujući njezinoj glavnoj glumici Katherine Cullen.

Otad su prošle 33 godine i Katherine danas ima 48 godina, živi u Sydneyju, a nakon što joj je Alana donijela svjetsku slavu, odlučila se baviti akademskim dramskim obrazovanjem i kazalištem, a svjetla Hollywooda nisu je pretjerano zanimala.

Osim Alane glumila je divlje dijete uz Mela Gibsona u filmu "Pobješnjeli Max 3: Thunderdome" redatelja Georgea Millera, i Little Pam u "A Girl's Own Story" Jane Campion, Frances u seriji "Hills End".

Na kazališnoj pozornici debitirala je s 24 godine i nakon toga je ostvarila brojne uspješne uloge. Svjetla reflektora izbjegava i detalje privatnog života vješto skriva od javnosti,  no njezini su je obožavatelji prije nekoliko godina uspjeli prepoznati u jednoj televizijskoj reklami. 

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore na jahti Jeffa Bezosa Demi Moore na jahti Jeffa Bezosa Demi Moore - 6 Demi Moore - 4 +22 Demi Moore - 5 Celebrity Zbog novih paparazzo fotografija rijetki vjeruju da je ušla u sedmo desetljeće, a njezina pojava u badiću sve je zadivila!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria - 6 Eva Longoria - 4 Eva Longoria - 5 Eva Longoria - 7 +26 Eva Longoria - 3 Celebrity Slavna glumica za ovakve mišiće s 48 godina dugo se mučila, a sada joj nove fotke nije propustila komentirati ni Ronaldova Georgina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene