Zajednički trenuci

Obiteljski izlazak s novim dečkom koji ju je osvojio samo pet mjeseci nakon što je raskinula zaruke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alessandra Ambrosio prije dvije godine je raskinula zaruke nakon deset godina, a od onda je u zagrljaju Nicole Oddija.

Manekenka Alessandra Ambrosio proslavila je Majčin dan šetnjom Los Angelesom s dečkom Nicolom Oddijem i svojom djecom, a fotografi su ih uhvatili u obiteljskom trenutku.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio i Nicolo Oddi (Foto: Profimedia) "Kraljica plaže" Brazilska ljepotica nije odoljela poljupcima dečka koji ju je osvojio u samo jednoj noći

Bivša Victorijina anđelica s dečkom se držala za ruke, a oboje su nosili zaštitne maske preko lica. Svi su bili u ležernom izdanju, a 39-godišnja ljepotica i njezin dečko nerazdvojni su otkako su se upoznali u noćnom klubu u Atlantic Cityju. 11-godišnju Anju i osmogodišnjeg Noaha Ambrosio ima s bivšim zaručnikom Jamiejem Mazurom.

Manekenka je na Instagramu objavila i posvetu svojoj majci, za koju je napisala da je njezina božica.

Nakon deset godina zaruka manekenka je raskinula vezu 2018. godine, nakon čega se našla u zagrljaju osnivača modnog brenda Alanui.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Mother’s Day to my goddess and to all the goddess moms in the world !!! 🌸✨💖

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Slavna manekenka tijekom uspješne karijere najpoznatija je bila po ulozi Victorijine anđelice, a 2017. godine se odrekla te titule. Osnovala je vlastitu liniju kupaćh kostima koju je predstavila prošlog ožujka. Njezin brend se zove Gal Floripa, a ime je dobio po Florianapolisu, brazilskom gradu u kojem je Alessandra rodila svoju djecu.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Sean Penn (Foto: Profimedia) +0 Robin Wright i Clemente Giraudet (Foto: Profimedia) Celebrity Bujne grudi joj umalo ispale iz tijesnog bikinija: Kći slavnog para mamila uzdahe na plaži

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene