Najpopularniji u regiji

Pogledajte tko je u Splitu uspio okupiti ovoliko mladih iz cijele Hrvatske: "Ovo je doživljaj za cijeli život!"

Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 8 Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 8 Dino Ninković 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 48 Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 47 Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 43 Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 42 Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 40 Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 39 Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 38 Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 37 Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 35 Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 34 +21 Koncert Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova u Splitu - 33 Galerija

Voyage, Nucci, Gazda Paja, Henny, Zera i Popov izazvali su pravu euforiju u dvorani na splitskim Gripama.

Najpopularniji izvođači iz regije priredili su spektakularnu zabavu Splićanima. Nekoliko tisuća fanova u glas je pjevalo hitove Voyagea, Nuccija, Gazda Paje, Hennyja, Zere i Popova koji su izazvali pravu euforiju u dvorani na splitskim Gripama.

Publika je na koncert stizala iz cijele Dalmacije i ostatka Hrvatske, a posebno oduševljenje izazvala je izvedba zajedničkog hita Voyagea i Nuccija – Gad, što ne čudi jer se pjesma već godinu dana nalazi na samom vrhu trendinga u regiji, a na YouTubeu ima čak 35 milijuna pregleda.

"Presretna sam što sam ih imala priliku vidjeti i čuti uživo i to sve njih na jednom mjestu, ne zna se tko je bolji od njih, ovo mi je doživljaj za cili život ", poručila je Maja koja je u Split stigla u pratnji prijateljice i to iz Zadra.

Ni izvođači ne kriju zadovoljstvo.

"Splitu smo obećali najbolju energiju do sada i najbolji nastup, jer su to zaslužili! Zahvalni smo našim fanovima i vjerujem da ćemo se uskoro vidjeti ponovno", poručio je Nucci za Extra FM.

Gazda Paja je nakon vrhunskog nastupa odmah krenuo za Beograd, jer mu je supruga trudna i treba roditi svaki tren.

"Split je top, mislim da smo 'iskidali' binu ", dodao je Popov, a Henny je otkrio kako ne pamti kada su se ovako dobro proveli, iako često nastupaju, te otkrio kako u Dalmaciju osim na nastupe, planira dolaziti i na godišnji odmor.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić, 2007. godina Blanka Vlašić, 2007. godina Blanka Vlašić Blanka Vlašić +16 Blanka Vlašić Nekad i sad Evo kako je Blanka Vlašić izgledala prije zahvata na koji je otišla iz zdravstvenih razloga, pa je nešto i korigirala!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear Heather Locklear Heather Locklear Heather Locklear +24 Heather Locklear Celebrity Nekadašnju seks-bombu uništile su ovisnosti i operacije, njezine nove fotografije teško je gledati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene