ovo se čekalo!

Ice-T i Body Count na Šalati priredili spektakl za pamćenje, donosimo atmosferu s koncerta!

Body Count na Šalati Body Count na Šalati Željko Hladika/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Body Count na Šalati - 1 Body Count na Šalati - 2 Body Count na Šalati - 3 Body Count na Šalati - 4 Body Count na Šalati - 5 Body Count na Šalati - 6 Body Count na Šalati - 7 Body Count na Šalati - 8 Body Count na Šalati - 9 Body Count na Šalati - 10 +17 Body Count na Šalati - 11 Galerija

Ice-T i Body Count na zagrebačkoj Šalati održali su jedan od rijetkih cjelovečernjih, samostalnih nastupa na turneji na kojoj većinom sviraju festivale.

Ice-T i njegov heavy metal bend Body Count u nedjelju su održali koncert na zagrebačkoj Šalati.

Ulaznice su bile rasprodane mjesecima unaprijed, a koncertom su opravdali očekivanja. Atmosferu pogledajte u našoj galeriji.

Ovo je bio treći dolazak Body Counta u Hrvatsku, a ujedno i njihov najveći koncert do sada te jedan od rijetkih cjelovečernjih, samostalnih nastupa na turneji na kojoj većinom sviraju festivale.

Uoči koncerta u Zagrebu, mitski hip-hop metalci iz Los Angelesa objavili su singl "Psychopath" s nadolazećeg albuma "Merciless" koji će objaviti ove godine. Na pjesmi gostuje vokalist Joe Badolato iz Fit For An Autopsy, koji nadopunjuje razjarene vokalne dionice koje potpisuje Ice-T.

Body Count sviraju sirovi old school crossover, brutalnu mješavinu hip-hopa i metala. Kroz godine su mijenjali postavu, raspadali se i ponovo sastavljali, no kultno sljedbeništvo uvijek ih je čekalo na koncertima diljem svijeta. Prije četiri godine osvojili su Grammyja za "Bum-Rush".

Pogledaji ovo Coco Austin Celebrity Bivša Playboyeva zečica stigla u Zagreb sa slavnim suprugom, odmah je privukla pažnju u kafiću!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić +25 Hana Huljić Celebrity Lijepa trudnica Hana Huljić trbuh više ne može sakriti, pogledajte kako je zablistala na pozornici!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Dušan Vlahović i Vanja - 3 Dušan Vlahović i Vanja - 2 Dušan Vlahović i Vanja - 1 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 8 +34 Sergej Milinković-Savić i Natalija Ilić - 7 Celebrity Tko su supruge srpskih nogometaša? Iza jednog para velika je tragedija, a zvijezda reprezentacije u braku je s kćeri proslavljenog trenera!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene