ruše sve pred sobom

Dalmatino pri vrhu liste izvođača s najviše prodanih ulaznica u 2023. godini i jednom od najboljih pjesama najavljuje koncert za zaljubljene

Dalmatino Dalmatino PR 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dalmatino Dalmatino Dalmatino In Magazin: Dalmatino - 2 In Magazin: Dalmatino - 4 Dalmatino - 1 Dalmatino - 2 Dalmatino in magazin: Dalmatino - 1 in magazin: Dalmatino - 2 +1 Dalmatino - 4 Galerija

Nastavak redanja ovih povijesnih trenutaka za grupu Dalmatino dogodit će se i 17.2.2024., u Crikvenici gdje vas pozivaju na koncert zaljubljenih.

Grupa Dalmatino opako ruši sve pred sobom, bilo da se radi o rasprodanim koncertima u sportskim dvoranama ili Arenama, ili da se pak radi o priznanju za najbolju pjesmu.

Posljednje dvije godine slobodno možemo nazvati njihove najbolje godine u karijeri, koje su obilježili s tri rasprodane KD V. Lisinski, rasprodanom Arenom Zagreb i Varaždin, dva puta splitskim Gripama pa zatim i rasprodanom pulskom Arenom.

Osim toga, ovih dana struka je odabrala i u kategoriji Pjesma godine ovogodišnjeg Porina kako je upravo njihova pjesma ''Fala Bogu, sritna zvizdo'' proglašena za jednu od najboljih pjesama prošle godine.

Na pitanje kako stižu biti uspješni na svim poljima dečki su odgovorili - ne radimo probe.

"Toliko puno sviramo, toliko puno nastupamo pa smo već toliko uigrani, a uz našu publiku koja s nama na koncertu otpjeva skoro cijeli koncert, nema ni potrebe za dodatnim pripremama", kroz smijeh je rekao poznati dvojac, Ivo i Zdravko iz Dalmatina.

Nastavak redanja ovih povijesnih trenutaka za grupu Dalmatino dogodit će se i 17.2.2024., u Crikvenici gdje vas pozivaju na koncert zaljubljenih.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene