"Kraljevina SHS!"

Društvene mreže vrve forama na račun prolaska Hrvatske, Srbije i Slovenije u finale Eurosonga, ovo su najsmješnije: "Da Tito uskrsne..."

Lepa Brena, Jugoslovenka Lepa Brena, Jugoslovenka YouTube/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena, Jugoslovenka Teya Dora Teya Dora, Eurosong 2024. Teya Dora Raiven - 9 Raiven - 10 Raiven - 7 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +19 Baby Lasagna Galerija

Prolazak Hrvatske, Srbije i Slovenije u finale Eurosonga potaknuo je lavinu fora na društvenim mrežama.

Poznati su prvi finalisti Eurosonga, a korisnike društvenih mreža posebno je zabavila činjenica da su prolazak u finale u prvom polufinalnoj večeri izborili predstavnici Hrvatske, Srbije i Slovenije, odnosno Baby Lasagna, Teya Dora i Raiven.

Pogledaji ovo Raiven - 3 Celebrity Predstavnica Slovenije jednom fotografijom ujedinila je bivše države Jugoslavije, svojom objavom potaknula je brojne reakcije!

Twitter, odnosno X, prepun je fora na taj račun, a posebno su popularni prizori iz spota za pjesmu Lepe Brene "Jugoslovenka". Mnoge je zabavila i činjenica da se sve odvilo baš na rođendan pokojnog Josipa Briza Tita.

Pogledaji ovo Teya Dora, Eurosong 2024. Celebrity Srpska predstavnica Teya Dora izvela je pjesmu ''Ramonda'' na eurovizijskoj pozornici, fanovi Eurosonga je vole, a što vi kažete?

"Kraljevina SHS ušla u finale Eurosonga", "A gle čuda, Titu danas rođendan", "Srbija, Slovenija i Hrvatska u finalu, da Tito uskrsne, umro bi ponovo od sreće, čestitke, Jugoslavijo", neki su od komentara, a najbolje fore s društvenih mreža na račun plasmana zemalja bivše Jugoslavije u finale Eurosonga izdvojili smo i u nastavku.

Upravo su ove tri zemlje jedine s naših prostora koje nastupaju na Eurosongu, dok Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Sjeverna Makedonija već nekoliko godina ne sudjeluju na natjecanju.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Zanimljivosti Nastup Baby Lasagne najgledaniji je na YouTubeu, a itekako će vas iznenaditi tko mu je za petama!

Dio navijača s naših prostora zabrinuo je djelomični raspored nastupa u finalu koji je objavljen na službenim stranicama Eurosonga i u kojem uz Hrvatsku i Srbiju piše "odabir producenata", a više o tome doznajte OVDJE.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna nakon prolaska u finale o pobjedi i dalje skromno: ''Sretan sam, ali...''

Drugo polufinale Eurosonga održat će se u četvrtak 9. svibnja, a finale je u nedjelju 11. svibnja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 5 +26 Baby Lasagna - 4 Celebrity Jeste li primijetili što je Baby Lasagna izveo na kraju nastupa? Njegov potez sve je oduševio!  

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 3 +25 Baby Lasagna - 4 Zanimljivosti Pogledajte što Srbi pišu o nastupu Baby Lasagne na Eurosongu, puno je komentara na njegovu izvedbu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene