susjedi se raspisali!

Pogledajte što Srbi pišu o nastupu Baby Lasagne na Eurosongu, puno je komentara na njegovu izvedbu!

Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna - 7 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +19 Baby Lasagna Galerija

Srpski mediji raspisali su se o nastupu Baby Lasagne u polufinalu Eurosonga, evo koliko su ga nahvalili.

O nastupu Baby Lasagne na Eurosongu raspisali su se i mediji u susjednoj nam Srbiji, koji pišu da je podigao na noge cijelu Arenu u Malmöu koja je plesala zajedno s njim.

Srpski Blic tako piše da je energični nastup zapalio publiku i da je Baby Lasagna dao sve od sebe da opravda titulu najvećeg favorita na ovogodišnjem natjecanju.

"Baby Lasagna prava energetska bomba na sceni, svaka čast, susjedi", "Maneskin bi obožavao Baby Lasagnu", "Napravio je vrh atmosferu", bili su samo neki od komentara na mrežama, koje je prenio Kurir, koji uz to piše i "cijela Arena u Malmöu skakala uz Baby Lasagnu: Predstavnik Hrvatske važi za favorita, a pohvale za njega ne prestaju pljuštati".

Pogledaji ovo Novinari plešu na ''Rim Tim Tagi Dim'' - 4 Celebrity Pogledajte veselu atmosferu u press-centru Eurosonga: Novinari nisu odoljeli zaraznom ritmu ''Rim Tim Tagi Dima''!

Baby Lasagna nastupio je u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, gdje je otpjevao svoju pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" i priredio nastup za pamćenje u švedskom Malmöu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 4 Celebrity Što kažete na nastup Baby Lasagne u polufinalu Eurosonga? Recite nam u anketi!

Na pozornicu je izašao odjeven u kreaciju mlade studentice dizajna i svoje prijateljice Valentine Pliško, koja mu je osmislila kostime i za nastup na Dori, a ovacije u dvorani još su jednom potvrdile njegov status jednog od glavnih favorita. Također, mnogi su primijetili da je poslušao savjet obožavatelja i pojavio se s razbarušenom frizurom, umjesto onom zalizanom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna, Eurosong 2024. Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +25 Baby Lasagna - 2 Zanimljivosti Pljušte reakcije na nastup Baby Lasagne u polufinalu Eurosonga: ''Ovo u životu nisam vidjela, samo mu dajte trofej i to je to!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 5 Baby Lasagna - 6 Baby Lasagna - 7 +32 Baby Lasagna - 3 Celebrity Što kažete na nastup Baby Lasagne u polufinalu Eurosonga? Recite nam u anketi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene