Još jedan loš fotošop?

Jeste li primijetili nešto čudno na novim zajedničkim fotografijama Williama i Kate? Komentirala ih je čak i Whoopi Goldberg!

Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 2 +19 Kate Middleton i princ William - 1 Galerija

Fotografije princa Williama i Kate Middleton u automobilu izrodile su nove teorije zavjere i sumnja se da su fotošopirane.

Novi dan, nove teorije zavjere o princezi od Walesa Kate Middleton.

Takva je otprilike situacija otkako je Kate nestala iz javnosti nakon operacije abdomena, a nagađanja oko princezina zdravstvenog stanja dodatno je rasplamsala njezina fotošopirana fotografija s djecom na Instagramu, koja je protumačena kao loš pokušaj kraljevske obitelji da umiri glasine.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton oglasila se nakon što je njezina posljednja fotografija zbog grešaka u Photoshopu glavna tema svjetskih medija, ovako se opravdala!

Zatim su princ William i Kate u ponedjeljak snimljeni zajedno u automobilu dok su napuštali dvorac Windsor, a sada je zbog tih fotografija izbio novi skandal.

Naime, mnogi su primijetili kako na fotografiji zid od opeke iznad automobila izgleda drukčije nego kroz prozor automobila, točnije razlikuju se boja i veličina cigli, zbog čega su se pojavile sumnje da je i ova fotografija uređena, piše Daily Mail.

"Pronašao sam web-stranicu fotografa Jima Bennetta. On je snimio tri fotografije Williama i 'Kate'. Pogledajte cigle na trećoj slici. Ne samo da izgledaju drukčije u odnosu na prozore automobila već i dubina izgleda drukčije", "Ovo su različite cigle, pogledajte. Što se, zaboga, ovdje događa?", "Obmana se nastavlja. Ako se Kate može dotjerati i izići van, zašto ne postoji snimka umjesto uređene fotografije? Princ William skriva se ispod suknje svoje supruge", "Ova fotografija automobila pokazuje koliko ste lakovjerni jer je i ta fotografija lažna. Voze se preblizu zida od opeke. Na zidu se cigle ne slažu. Još jedan lažnjak", neki su od brojnih komentara s društvenih mreža.

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Pojavile se nove informacije o Kate Middleton, poslano je i upozorenje na koje bi svi trebali pripaziti zbog nje

Čak je i glumica Whoopi Goldberg komentirala misterij Kateinih fotografija u talk showu "The View".

"Teorije zavjere oko princeze Kate i fotografije kraljevske obitelji sve se više gomilaju, što se dovraga ovdje događa?" rekla je Whoopi koja je jasno dala do znanja i kako ne vjeruje da su nove fotografije Kate i Williama fotošopirane.

"Sve što ovo pokazuje je da ne znate kako se grade zgrade", komentirala je kada su emisiji prikazane fotografije.

Jesu li fotografije princa Williama i Kate Middleton fotošopirane?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

O svemu su se oglasili i iz foto agencija Goff Photos, koja potpisuje fotografije automobila.

"Fotografije su izrezane i posvijetljene, no ništa drugo nije uređivano", poručili su.

Fotograf Jim Bennett, koji je snimio te fotografije, objasnio je za People da svoje fotografije nikad ne fotošopira te da jedino prilagođava razinu svjetlosti, ako je to potrebno.

"Snimke automobila su nepredvidive i u najboljim uvjetima, a s odrazom na staklo može biti zaista teško", rekao je fotograf.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Zanimljivosti I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Iste fotografije izrodile su još jednu popularnu teoriju zavjere oko toga da na njima uopće nije Kate, već navodna dugogodišnja ljubavnica princa Williama markiza od Cholmondeleyja Sarah Rose Hanbury.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Nove eksplicitne fotke Ivane Knoll zasjenila je pogreška u fotošopu o kojoj sada pričaju njezini fanovi: ''Jesu li to...?''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb, TLZP - 3 Marija Kolb, TLZP - 5 Filip Detelić, Marija Kolb, TLZP Marija Kolb, TLZP - 6 +22 Marija Kolb, TLZP - 11 Celebrity Mala tajna našeg novog voditelja izišla je na vidjelo, evo zašto mu je bilo neugodno: "Sad cijela Hrvatska zna, hvala, Mare!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene