"Slušajući njega..."

Ekipa po društvenim mrežama piše da zbog Lasagne drugačije promišljaju o vjeri: ''Nijedan svećenik me nije približio vjeri kao on!''

In Magazin: Baby Lasagna - 4 In Magazin: Baby Lasagna - 4 In Magazin 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna nekad - 4 Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna In Magazin: Baby Lasagna - 4 +19 In Magazin: Baby Lasagna - 5 Galerija

Već je poznato da je Baby Lasagni vjera vrlo važna u životu, a sada je jedna njegova izjava izazvala raspravu na internetu.

Baby Lasagna u više navrata je isticao koliko mu je vjera važna u životu, a jedna korisnica Reddita osvrnula se na jedan njegov intervju gdje govori o Bogu.

"Gledala sam neki njegov intervju u kojem je rekao da nije mogao skrivati svoju vjeru pa su ga pitali je li ga bilo strah to reći s obzirom na odlazak na Euroviziju i kad sam čula njegov odgovor: 'I dalje je tu strah. Znaš, ono, mi dođemo tu na pretpartyje, jedemo svi skupa i ja se križam prije jela. To je moje uvjerenje za koje mislim da je istinito i ne bih mogao spavati da ga skrivam, da lažem, da se izvlačim... To je ono što mi je u životu crno na bijelo', zamislila sam se", započela je.

Pogledaji ovo Milica Pavlović Celebrity Srpska pjevačica koja u lipnju stiže u Arenu Zagreb fan je Baby Lasagne: ''Kada sam čula da nije prvi, umalo sam razbila televizor''

"U djetinjstvu mi je vjera bila dosta važna, ali sam se udaljila od nje, prvo zbog licemjerja Crkve, a drugo zbog društva u srednjoj/na faksu koje me, da to onako blago sročim, sprdalo kad bih se prekrižila prije jela ili kad bih rekla da idem na misu nedjeljom pa sam nakon nekog vremena prestala u potpunosti. Nekako sam se priklonila tom mišljenju da je Crkva loša i da je onda sve vezano uz vjeru loše te da mi to zapravo ništa ne znači.

Kako me Baby Lasagna potaknuo na razmišljanje o vjeri
byu/alt_rakun incroatia

Slušajući njega kako lijepo i iskreno govori o svojoj vjeri, kako je skroman i drag, a ne osoba koja priča o vjeri, a onda se sasvim drugačije ponaša kako to obično biva, vratila sam se u to vrijeme svog života kad sam se odvojila od nekih svojih prijašnjih uvjerenja i zaključila kako bih ipak mogla malo bolje promisliti o vjeri i tome što ona meni znači", rekla je.

"Ono što me uvijek odbijalo od Crkve je promicanje ljubavi i prihvaćanja, a istodobno odbacivanje homoseksualaca, transrodnih, nebinarnih i općenito lgbt populacije, a u nekim slučajevima i vrijeđanje. Kako možeš ići u crkvu, slušati o ljubavi i prihvaćanju, a onda govoriti odvratne stvari o drugima jer eto nose rozu suknju.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pa kakva je ovo ludnica! I drugi koncert Baby Lasagne je rasprodan, ulaznice opet nestale u nekoliko minuta!

Zato mi je bilo jako lijepo njega čuti kako kaže: 'U katoličanstvu Isus kaže: Ljubi sve, svakoga, svog neprijatelja i onda izađe mali Nemo i Hrvati ga nazivaju spodobom'. Meni je to smisao vjere i kršćanstva, da prihvaćaš sve i da ti je ljubav temelj i misao vodilja. Mislim da me nijedan svećenik nije približio vjeri kao Baby Lasagna. Ovo jako čudno zvuči kad se napiše zapravo", glasila je objava. 

Pogledaji ovo Tim Baby Lasagne Celebrity Upoznajte tim Baby Lasagne, i njima se život promijenio preko noći: "To je daleko najljepša stvar ove Eurovizije!"

Baby Lasagna rasprodao je prvi i drugi samostalni koncert, a više o tome pročitajte OVDJE.

Što je Lasagna rekao na rasprodane ulaznice za prvi samostalni koncert pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Radovi Paule Mihovilović - 1 Radovi Paule Mihovilović - 2 Loreen - 3 Loreen - 2 +28 Loreen - 1 Celebrity Malo je poznato da je Loreen ove godine na Eurosongu nastupila u kreaciji splitske dizajnerice!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga +31 Izvođači prognoziraju pobjednika Eurosonga Zanimljivosti Video u kojem izvođači Eurosonga prognoziraju pobjednika izazvao je burne reakcije: "Ovo je dokaz da je sve namješteno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene