Ljubi tu i tu

KORISTITI S OPREZOM Filmske seks scene uz koje treba upozorenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Seks na filmu pomno je isceniran, a neke od scena bilo je doista opasno snimati. Iznenađeni ste? E pa kada saznate o čemu se radi... neke je stvari potrebno raditi s ekstra oprezom.

Znate one scene na filmu kada se atmosfera zahuktava, par se počinje skidati, slijedi vrući seks... a vi ste u dnevnoj seobi i s roditeljima gledate taj isti film. Na stranu neugodnosti, činjenica je da svi vole škicnuti te scene.

Pogledaj i ovo Reece Thompson - 2 Tragična nezaboravna scena Pamtite ovog dječaka iz ''Titanica''? Evo kako izgleda 25 godina nakon što je film izašao i čime se danas bavi!

Seks trikovi sa snimanja GOT: Tajne su vani

No znate li da su neke od tih akcija bile doista teške za snimit, zapravo – bile su pravi izazov, a mi smo pobrojali one koje je bolje izbjeći ako možete. Ako vam je pak gušt... koristiti s oprezom ;) 

1.    Matrix – party orgija

Sjećate se scene orgija? Veliki Zion party pretvorio se u seks party, a Neo i Trinty su se povukli sa strane. Ako su se već svi bacili u akciju i to na plesnom podiju, zašto biti po strani? Vruće, ljepljivo, opojno... razmisli dva puta ako se nađeš na orgija partiju kao u filmu jer tko zna s kim ćeš završiti.

2.    From Here to Eternity – seks na plaži

Nitko zapravo ne znao o čemu se radi u ovom filmu osim što se dvoje zgodnih mladih ljudi valja po pijesku na plaži, grli i ljubi... seks na plaži možda zvuči zabavno, no bolje ga je izbjeći. Tu je opasnost oko infekcija, a zamislite samo pijesak tamo gdje ne želite da bude...

3.    Crank – seks u javnosti

Seks u javnosti je sve popularniji, posebno kada vidite sve vijesti iz svijeta. Film 'Crank' je možda jedan od lošijih, no Jason Stathan ima scenu u kojoj se situacija zahukta u svega par minuta. Naravno seks u javnosti je uključen, dok ga bodri masa Kineza. Zvuči čudno? Još čudnije izgleda

4.    Titanic – seks u autu

Zvuči zabavno, no svakako je nepraktično. Seks u autu popularan je među mlađom populacijom, a ta strastvena scena itekako je zabilježena i u filmskom klasiku 'Titanic'. Kad je uzbuđenje na vrhuncu, i auto pomaže. No ako možeš birat, svakako će se naći neko mnogo ugodnije mjesto...

5.    Vuk s Wall Streeta – seks uz svijeće

Pomagala u seksu ponekad su dobrodošla, no oprezno s njima – pogotovo kad je riječ o svijećama. Naravno izgleda uzbudljivo, no i sam Leonardo DiCaprio je nakon scene imao opekotine na stražnjici od vrućeg voska. Kad je vatra u pitanju – ekstra oprez je dobrodošao!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene