Stigla prinova!

Chef Vuki objavio najljepšu moguću vijest, njegovoj sreći nema kraja: "Hvala ti dragi Bože!"

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan i Katarina Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +19 Stjepan Vukadin - 2 Galerija

Stjepan Vukadin i njegova supruga Katarina dobili su drugo dijete, kćer čije ima zasad nisu otkrili, ali sretnu su vijest potvrdili na društvenim mrežama.

Naš kulinarski chef i član žirija showa MasterChef Stjepan Vukadin pohvalio se sretnom viješću da su on i supruga Katarina dobili drugo dijete, malenu djevojčicu.

Stjepan je u priči na profilu na Instagramu objavio fotografiju tek rođene reći te tako potvrdio dolazak prinove u obitelj, no njezino ime zasad nisu otkrili.

"Hvala ti dragi Bože. 8.4.2024. 16.55h", napisao je uz fotografiju.

Pogledaji ovo Stjepan Vukadin - 1 Celebrity Chef Vukadin uređuje svoj novi dom u koji će useliti nakon dolaska prinove, prve prizore već je pokazao pratiteljima!

Inače, Stjepan i njegova supruga vijesti da im stiže druga beba podijelili su na sam Božić prošle godine. Uz prekrasne fotografije u blagdanskom raspoloženju otkrili su da čekaju prinovu.

Stjepan rijetko pokazuje suprugu na društvenim mrežama, ali zato često objavljuje fotografije sinčića Gabriela, kojeg njegovi pratitelji obožavaju.

Pogledaji ovo Stjepan i Katarina Vukadin Celebrity Stjepan iz MasterChefa otkrio spol drugog djeteta koje čeka sa suprugom: "Jedva čekam, osjećaj je prekrasan!"

Gabriel i neodoljivo nalikuje tati, a osim izgleda, od njega naslijedio i ljubav prema kuhanju.

"Gabriel je već s godinu, godinu i pol pokazivao afinitete prema kuhanju, kao i svako drugo dijete, pretpostavljam. Za drugi rođendan poželio je tavu i poklopac. Trebam li što više reći... Supruga i ja smo mislili da je neka prolazna faza, međutim pokazalo se da ipak nije. Pomalo smiješno, ali Gabrielu je kuhanje sve. Dok druga djeca na YouTubeu gledaju crtiće, Gabriel gleda videorecepte, a tek je napunio tri godine. Sve nekako pretvori u alat za kuhanje, pa tako je na primjer mali klavir postao gradele. Čak je i svu djecu u vrtiću zainteresirao za kuhanje. Vidjet ćemo kamo će to sve ići, kojim tokom. Tko zna, možda jednog dana postane i chef, iako sad za mene već jest", ispričao nam je Stjepan.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 10 +26 Đina Džinović - 9 Celebrity Kći Harisa i Meline Džinović izvela neočekivan potez nakon njihova razvoda, odala se u kakvom je odnosu ostala s majkom?

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene