Znali su se od mladosti

I Salma Hayek oprostila se od dugogodišnjeg prijatelja, dirljiv opis sve je rasplakao: ''Zbogom, slatki Matthew...''

Salma Hayek i Matthew Perry Salma Hayek i Matthew Perry Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry i Salma Hayek - 2 Matthew Perry i Salma Hayek - 3 Matthew Perry i Salma Hayek - 1 Matthew Perry i Salma Hayek - 1 Matthew Perry i Salma Hayek - 2 Matthew Perry i Salma Hayek - 3 Matthew Perry i Salma Hayek - 4 Matthew Perry i Salma Hayek - 5 Matthew Perry Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 5 +19 Posljednje fotografije Matthewa Perryja - 6 Galerija

Salma Hayek trebala je nekoliko dana da sažme riječi i oprosti se od svog dugogodišnjeg prijatelja Matthewa Perryja, uz njihove fotografije iz prošlosti napisala je emotivan opis.

Salma Hayek na svom je Instagramu objavila emotivnu objavu u kojoj se nakon nekoliko dana oprostila od Matthewa Perryja. Obzirom da su bili dugogodišnji prijatelji, Salma je jedva sažela riječi.

''Prije dva dana probudila sam se uz šokantnu vijest da Matthew Perry više nije s nama. Trebalo mi je nekoliko dana da obradim ovu duboku tugu'', krenula je.

''Postoji posebna veza koja se događa kada s nekim dijelite snove i zajedno radite prema njima. Bila sam jako dirnuta prošle godine kada je Matthew na svojim Instagram pričama podijelio koliko voli Fools Rush In i kako misli da je taj film koji smo zajedno radili vjerojatno njegov najbolji film'', napisala je.

''Tijekom godina, on i ja smo se prisjećali tog značajnog razdoblja u našim životima s dubokim osjećajem nostalgije i zahvalnosti. Prijatelju moj, otišao si prerano, ali nastavit ću cijeniti tvoju luckastost, tvoju ustrajnost i tvoje ljupko srce. Zbogom, slatki Matthew, nikada te nećemo zaboraviti'', napisala je i rasplakala mnoge.

Uz ovaj opis, objavila je njihove fotografije iz mladosti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Kolege iz serije Prijatelji, Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc i David Schwimmer također su dali kratku izjavu koju su svi čekali.

"Svi smo potpuno shrvani gubitkom Matthewa. Bili smo više od samo glumaca. Mi smo obitelj. Toliko toga moglo bi se reći, ali sada ćemo si uzeti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nesagledivi gubitak. S vremenom ćemo reći više, kako i kada budemo u stanju. Zasad su naše misli i ljubav s Mattyjevom obitelji, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli diljem svijeta", stoji u priopćenju koje su prenijeli svjetski mediji.

Podsjetimo, Matthew Perry iznenada je preminuo u dobi od 54 godine. Izvori iz policije potvrdili su da se glumac utopio i da je pronađen u jacuzziju u svojoj kući u Los Angelesu nakon što su hitne službe pozvane na mjesto događaja zbog srčanog zastoja.

Perry je bio najpoznatiji po svojoj dugogodišnjoj ulozi Chandlera Binga u seriji "Prijatelji", koja se prikazivala 10 sezona na NBC-ju od 1994. do 2004., a koja je i dandanas vrlo popularna.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Broz - 1 Saša Broz - 2 +0 Saša Broz - 3 Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda sin Josipa Broza Tita, rijetku fotografiju objavila je njegova kći!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Molly Hurwitz - 6 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 5 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 3 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 2 +30 Molly Hurwitz i Matthew Perry - 1 Celebrity Bivša zaručnica Matthewa Perryja oglasila se na društvenim mrežama: ''Ja sam znala i njegovu drugu stranu...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene