svi su očekivali nju...

Miljenik žena iznenadio svojom pratnjom na dodjeli Oscara, lijepu suprugu ostavio je u garderobi?

Ryan i Mandi Gosling Ryan i Mandi Gosling Afp 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Gosling s roditeljima i sestrom Ryan Gosling s roditeljima i sestrom Ryan i Mandi Gosling Ryan i Mandi Gosling Ryan i Mandi Gosling Ryan i Mandi Gosling Ryan i Mandi Gosling Ryan Gosling Ryan Gosling i Eva Mendes (Foto: Getty) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) +19 Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Galerija

Ryan Gosling na dodjelu Oscara došao je sa svojim roditeljima i sestrom, nakon što ga je supruga Eva Mendes podržala na Instagramu.

Miljenik žena Ryan Gosling iznenadio je svojom pratnjom na 96. dodjeli nagrada Oscar u Dolby Theatreu u Hollywoodu.

Iako se nagađalo kako će mu pratnja biti supruga Eva Mendes, zbog videa koji je uoči dodjele objavila na Instagramu, Ryan je došao u pratnji svojih roditelja, majke Donne i oca Valerija, te sestre Mandi.

Obiteljske fotografije Goslingovih s najglamuroznijeg crvenog tepiha pogledajte u našoj galeriji.

Za glumca je ovo velika večer jer je zbog uloge Kena u filmu "Barbie" nominiran za Oscara za najboljeg sporednog glumca, a pjesma "I'm Just Ken", koju pjeva u filmu, nominirana je i u kategoriji za najbolju originalnu pjesmu.

Pogledaji ovo Ryan Gosling, Margot Robbie Preporuke Barbie je film koji će se gledati još puno, puno godina - pametno napisan, izrežiran i ima sjajnu glumačku postavu!

Uoči svečane dodjele glumca je na Instagramu podržala njegova supruga Eva Mendes.

"Uvijek uz svojeg muškarca", napisala je Eva uz video iz Ryanove garderobe, zbog čega se nagađalo kako će mu upravo ona biti i pratnja na važnom događaju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Eva Mendes (@evamendes)

Inače, Ryan i Eva zaljubili su se na setu filma "Grijesi očeva" 2011. godina, a vjenčali su se u strogoj tajnosti i nitko ne zna točno kada ni gdje.

Pogledaji ovo Eva Mendes - 3 Nekad i sad Nakon udaje za holivudskog miljenika odustala je od uspješne karijere koju je dugo gradila, a sad se prisjetila svog teškog djetinjstva

Zajedno su dobili dvije kćerkice, Esmeraldu i Amandu, a Eva se nakon udaje povukla iz glume i posvetila se obiteljskom životu.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić, TLZP - 13 Mia Negovetić, TLZP - 9 Mia Negovetić, TLZP - 10 Mia Negovetić, TLZP - 4 +35 Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 3 Minea - 4 Minea - 5 Minea - 6 +34 Minea i Antonija Šola Celebrity Crvena mini haljina savršeno je istaknula Mineinu nikad vitkiju figuru, poznato je i kako je izgubila čak 20 kila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene