Već se feštalo

Meghan i Harry pripremaju posebno slavlje za vikend, a pozivnice su dobila i četiri člana kraljevske obitelji?

Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princeza Lilibet s roditeljima - 2 Princeza Lilibet s roditeljima - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 +20 Meghan Markle i princ Harry - 9 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle za vikend su kćeri Lilibet pripremili proslavu za treći rođendan, a pozivnice su navodno dobili i članovi kraljevske obitelji.

Princ Harry i Meghan Markle ovih dana imaju posebno slavlje, njihova kćerkica Lilibet slavi treći rođendan, evo kako su ga proslavili.

U domu princa Harryja i Meghan Markle ovih dana pripremalo se slavlje.
Njihova kći, malena Lilibet ovih dana slavi svoj treći rođendan, a proslava je započela još prošlog vikenda.

U obiteljskoj kući u Montecitu u Kaliforniji okupili su se prijatelji i obitelj, a uživali su u zajedničkom druženju, piše Page Six.

Časopis People izvijestio je da je na događaju bilo između 20 i 30 uzvanika, uključujući Meghaninu majku Doriju Ragland i Lilibetina kuma Tylera Perryja.

Pjevao im je gospel zbor, za koji se vjeruje da je izveo ''Oh Happy Day'' i ''This Little Light of Mine'', pjesmu koja je svirana na vjenčanju Meghan i Harryja.

Izvor je također rekao da su Lilibetini teta i ujak, Kate i William, djed kralj Charles i kraljica Camilla bili pozvani na događaj, ali nisu prisustvovali.

Mnogi komentiraju da je djevojčica slika i prilika svog oca jer je od njega naslijedila njegov zaštitni znak - crvenu kosu. Zanimljivo je i da stariji sin, Archie, također crvenokos.

Inače, djevojčica je ime dobila prema nadimku njezine prabake, kraljice Elizabete II.

Srednje ime naslijedila je od svoje bake, pokojne princeze Diane, majke princa Harryja.

Ipak, fotografije malene ne mogu se nigdje vidjeti, a jedina njezina fotografija koju su podijelili bila je za njen prvi rođendan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's Bazaar UK (@bazaaruk)

Pogledaji ovo Meghan Markle - 2 Celebrity Meghan Markle opet se inspirirala princezom Dianom, za mješavinu kašmira i svile izdvojila je pozamašnu cifru!

Pogledaji ovo Kate Middleton - 1 Celebrity Kraljevsku obitelj skoro čeka velika proslava na koju dolaze stotine Britanaca, a Kate Middleton mogla bi biti dio nje?

Pogledaji ovo Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Objavljena je nikad viđena fotografija Kate i Williama, njihovi izrazi lica pokazuju da nisu ni slutili što ih skoro čeka

Pogledaji ovo Vjenčanje princeze Diane i Charlesa - 1 Celebrity Otkriveno je što je Charles rekao Diani nakon što su se vjenčali, 43 godine kasnije mnoge i dalje muči jedno pitanje

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Artukovich i Liam Stewart - 2 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 4 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 5 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 3 +28 Nicole Artukovich i Liam Stewart - 6 Celebrity Mladenka o čijem se vjenčanju u Dubrovniku proteklih dana pisalo objavila prve fotke, evo koje je trenutke izdvojila!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Pula Puškaš Pula Puškaš Paula Puškaš - 1 Paula Puškaš - 2 +26 Paula Puškaš - 6 Celebrity Junak zadnje utakmice Vatrenih ljubi prelijepu ekonomisticu, već dugo žive zajedno, ali nešto i dalje ne otkrivaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene