ima 85 godina

Omiljeni Gandalf pao s pozornice i završio u bolnici, poznato je u kakvom je stanju

Ian McKellen Ian McKellen Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ian McKellen Ian McKellen - 1 Ian McKellen - 2 Ian McKellen - 3 Ian McKellen - 4 Ian McKellen - 3 Ian McKellen - 2 Ian McKellen - 1 Ian McKellen (Foto: Getty) Ian McKellen (Foto: Getty) +4 Ian McKellen - 5 Galerija

Ian McKellen oporavlja se u bolnici u Londonu nakon pada s pozornice tijekom predstave "Player Kings".

Britanski glumac Ian McKellen (85) pao je s pozornice u Londonu usred nastupa i sada se oporavlja nakon što je prebačen u bolnicu, rekao je u utorak glasnogovornik kazališta za BBC.

McKellen glumi Johna Falstaffa u predstavi "Player Kings" prema djelu Williama Shakespearea "Henrik IV.", u kazališnoj četvrti West End u Londonu.

U sceni tučnjave tijekom nastupa u ponedjeljak navečer McKellen je izgubio uporište i pao s prednjeg dijela pozornice, dok je osoblje priskočilo u pomoć, izvijestio je BBC.

Predstava je otkazana, a on je odveden u bolnicu.

"Dobre je volje i očekuje se da će se brzo i potpuno oporaviti te da će se vratiti na pozornicu u srijedu", rekao je glasnogovornik kazališta.

McKellen je najpoznatiji po ulozi Gandalfa u filmskim adaptacijama "Gospodara prstenova" i "Hobita", a također je igrao Magneta u filmovima "X-Men".

Njegova kazališna karijera seže do 1961., kada je glumio Rikarda III., Kralja Leara i Macbetha.

Pogledaji ovo Ian McKellen - 5 Celebrity Prije 35 godina obznanio je vijest koja je sve šokirala, a onda se puno toga promijenilo nabolje: "Odgojen sam u vrijeme kada..."

Pogledaji ovo Ian McKellen - 2 Celebrity Omiljeni Gandalf raskinuo ljubavnu vezu s 54 godine mlađim partnerom: "Kako se brzo zaljubi, tako se i odljubi"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Bugarska kraljevska obitelj - 1 Bugarska kraljevska obitelj - 2 Bugarska princeza Kalina - 1 Bugarska princeza Kalina - 2 +14 Bugarska princeza Kalina - 3 Nekad i sad Princeza koja je pojavom šokirala svijet prije 20 godina izgledala je potpuno drukčije, na starim fotografijama nećete je prepoznati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Danica Šuput i Bloom - 2 +25 Danica Šuput i Bloom - 1 Celebrity Šuput podijelila presladak trenutak sinčića Blooma i svoje lijepe mame: "Volim te, bako!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene