Nakon prolaska u finale

Evo kako je predstavnica Izraela odgovorila na škakljivo pitanje novinara, iako je upozorena da ne mora

Eden Golan Eden Golan Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Eden Golan Eden Golan Eden Golan Eden Golan Eden Golan Eden Golan Eden Golan Eden Golan - 12 Eden Golan - 11 Eden Golan - 10 +10 Eden Golan - 9 Galerija

Predstavnica Izraela Eden Golan nakon prolaska u finale Eurosonga sudjelovala je na konferenciji za medije te je, među ostalim, odgovorila i na jedno pitanje na koje nije morala.

Predstavnica Izraela Eden Golan izborila je prolazak u finale Eurosonga s pjesmom "Hurricane" u drugoj polufinalnoj večeri.

Pogledaji ovo Eden Golan - 5 Celebrity Pljesak i zvižduci izmiješali se u Malmö Areni tijekom nastupa zbog kojeg se strahovalo, je li se uopće trebao dogoditi?

I dok su se tijekom njezina nastupa mogli čuti zvižduci negodovanja u Malmö Areni, na konferenciji za medije dočekana je ovacijama.

Pogledaji ovo Eden Golan Celebrity Zbog prolaska Izraela u finale Eurosonga užarile su se društvene mreže: "Tko je glasao za njih?!"

"Preplavljena sam osjećajima, ovo je takva čast. Ovo je ludnica, zahvalna sam svima koji su glasali i podržavali nas. Jako sam uzbuđena što ću još jednom izići na pozornicu i podijeliti ljubav sa svima", rekla je Eden okupljenim predstavnicima medija, koji su joj postavljali pitanja, a odlučila je odgovoriti i na jedno na koje nije morala.

Pogledaji ovo Eden Golan Celebrity Tko je djevojka zbog koje se strahovalo na Eurosongu? Bila je velika zvijezda u Rusiji, a evo kad se vratila u Izrael!

"Jesi li ikad pomislila da tvoje sudjelovanje znači rizik i opasnost za druge sudionike i publiku?" glasilo je pitanje na koje ju je voditelj upozorio da ne mora odgovoriti ako ne želi, no ona je odlučila da hoće.

"Svi smo ovdje zbog jednog, istog razloga. EBU sve radi da stvori sigurno, ujedinjeno okruženje. Mislim da je sigurno za sve, ne bismo bili ovdje da je drukčije", poručila je.

Pogledaji ovo Eurosong glasanje Celebrity Na pomolu veliki skandal? Talijani slučajno objavili rezultate glasanja, ovo baš i ne izgleda dobro za našeg Lasagnu!

Evo i kako je odgovorila na pitanje o najizazovnijem dijelu nastupa:

"Rođena sam da ovo radim, dobila sam dar od boga da taknem ljude. Naravno da ima stresa i puno različitih misli, ali kad iziđem na pozornicu, pokušavam to sve zaboraviti."

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Poznat je raspored nastupa u finalu, evo kada naš Baby Lasagna izlazi na pozornicu!

Izraelu su nakon prolaska skočile šanse za pobjedu na kladionicama i trenutačno je na drugom mjestu, a najnovije stanje provjerite OVDJE.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll i Fernando Alons - 3 +25 Ivana Knoll i Fernando Alons - 1 Celebrity Knoll u vrućim tajicama gledala Modrića, a pozornost je privukao i broj na njezinu dresu: ''Ona zna što radi!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Kladionice Eurosong Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna - 13 +31 Baby Lasagna - 14 Celebrity Kome će stručni žiri dodijeliti najviše bodova na Eurosongu? Nažalost, prema kladionicama Baby Lasagni neće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene