ranije održani prosvjedi

Pljesak i zvižduci izmiješali se u Malmö Areni tijekom nastupa zbog kojeg se strahovalo, je li se uopće trebao dogoditi?

Eden Golan - 5 Eden Golan - 5 Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Eden Golan - 1 Eden Golan - 2 Eden Golan - 3 Eden Golan - 4 Eden Golan - 5 Eden Golan - 6 Eden Golan - 7 Eden Golan - 8 Eden Golan - 9 Eden Golan - 10 +3 Eden Golan - 11 Galerija

U drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga posebno se strahovalo zbog nastupa predstavnice Izraela, a evo kako je to prošlo.

Predstavnica Izraela Eden Golan nastupila je u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga, a publika u Malmö Areni ju je ipak dočekala s odobravanjem i veseljem, no bio je tu i pokoji zvižduk. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurovision Song Contest (@eurovision)

Tijekom njezine izvedbe pjesme "Hurricane" iz publike se čuo pljesak, a na generalnoj probi prije polufinala dočekana je zvižducima. 

Mislite li da je Izrael trebao sudjelovati na ovogodišnjem Eurosongu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Očekivalo se da će nastup Izraela na ovogodišnjem Eurosongu privući pozornost zbog velikih propalestinskih prosvjeda koji su se na dan drugog polufinala održavaju u gradu domaćinu Malmou.

Pogledaji ovo Angelina Mango - 2 Celebrity U subotu će biti teška borba! Baby Lasagna u finalu će se susresti s najvećim konkurentima, no ima tu i nekih iznenađenja!

68. izdanje natjecanja održava se usred prosvjeda protiv izraelske vojne akcije u Gazi, potaknute Hamasovim napadom na Izrael 7. listopada.

Pogledaji ovo Baby Lasagna u vijećnici u Malmöu - 12 Celebrity Ovako švedski mediji pišu o Baby Lasagni: ''Šlagerizirani Rammstein za ljubitelje mačaka, ali simpatičan...''

Izraelska predstavnica Eden Golan (20) izjavila je kako se nada da će njezin nastup pomoći ujedinjenju ljudi.

Pogledaji ovo Praćenje prve polufinalne večeri na Zagrebačkom velesajmu - 6 Celebrity Nakon Zagreba, i Split najavio javno gledanje Eurosonga: ''Dođite svi, podržimo našeg Baby Lasagnu''

"Ovo je vrlo važan trenutak za nas, posebno ove godine", rekla je za Reuters u ovotjednom intervjuu. "Osjećam se počašćenom što imam priliku biti glas svoje zemlje."

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Pa kakvo ludilo! Lasagni opet porasle šanse na kladionicama, ovakve brojke nisu imali ni nekadašnji pobjednici Eurosonga!

Europska radiodifuzna unija (EBU), organizator natjecanja, odoljela je pozivima da Izrael bude diskvalificiran, ali je zatražila od Izraela da izmijeni tekst svoje originalne pjesme October Rain, koja evocira napad Hamasa.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene