Kakvi su to potezi?

Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

Kate Middleton i Meghan Markle Kate Middleton i Meghan Markle Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 14 Princ Harry i Meghan Markle - 13 Princ Harry i Meghan Markle +22 Kate Middleton i Meghan Markle na Wimbledonu 2019. - 2 Galerija

Meghan Markle ponudila je pomoć Kate Middleton, do koje je nekoliko puta pokušala doći, ali zasad nije uspjela u svojoj namjeri.

Vojvotkinja Meghan Markle navodno je nekoliko puta pokušala kontaktirati svoju šogoricu, princezu Kate Middleton, koja se i dalje oporavlja od operacije abdomena i ne pojavljuje se u javnosti, no strani mediji prenose kako ona i ne pomišlja prihvatiti njezinu pomoć.

Kraljevski autor Tom Quinn prethodno je za The Mirror rekao da bi Meghan, koja je i sama bila predmet zlostavljanja na internetu, mogla iskoristiti strku oko Kateina fijaska s fotošopiranom fotografijom koju je objavila na Instagramu kao priliku da popravi odnos s njom. Tvrdi da se Meghan zato javila Kate nekoliko puta posebnim pritajenim kanalima komunikacije jer je navodno istinski zabrinuta za zdravlje svoje šogorice.

Ali čini se kako do njihova pomirenja zasad neće doći, a bivša kraljevska dopisnica BBC-a Jennie Bond objasnila je da unatoč Meghaninu trudu Kate vjerojatno nikada neće svoju šogoricu smatrati kvalificiranom osobom za davanje savjeta.

"Mislim da Kate nikada ne bi smatrala Meghan, koja je provela tako kratko vrijeme u kraljevskoj obitelji, prikladnom ili kvalificiranom osobom da joj da savjet ili podršku. Sada je vrijeme da se Kate usredotoči na vraćanje svoje snage, fizičke i mentalne, i ne vjerujem da bi joj bilo drago da se sada uhvati ukoštac s obiteljskim razdorom", izjavila je Jennie za OK!

Pogledaji ovo Meghan Markle Celebrity Meghan Markle iznenadila povratkom na Instagram, odmah je objavila i video iz svojeg doma!

Bond je dodala da iako bi Kate vjerojatno pristojno prihvatila košaru ili cvijeće da joj ih Meghan pošalje, bilo bi potrebno puno više od toga da se popravi kraljevski jaz.

"Ako Meghan poželi poslati košaru slatkiša ili cvijeća da razveseli Kate, očekujem da će ta gesta biti pristojno prihvaćena. Ali ne vidim da bi to zbližilo te dvije žene", zaključila je.

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Zanimljivosti I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

Veza princeze od Walesa i vojvotkinje od Sussexa bila je burna u posljednjih nekoliko godina, točnije od 2021. kada su Meghan i princ Harry javno napali Kate i ostatak kraljevske obitelji u intervjuu s Oprom Winfrey, a prošle je godine on dolio ulje na vatru kada je u svojoj knjizi "Rezerva" izjavio da Kate nikad nije poželjela dobrodošlicu njegovoj ženi i da nikada nisu zaboravile svađu zbog haljina za djeveruše do koje je došlo uoči njihova vjenčanja. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 3 +25 Ruben Van Gucht Celebrity Suprug Blanke Vlašić osvanuo je na fotografiji s pravom ljepoticom, brzo se saznalo tko je ona i zašto su se družili

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ksenija Pajčin Ksenija Pajčin - 1 Ksenija Pajčin Ksenija Pajčin - 2 +2 Ksenija Pajčin - 1 Celebrity Stravično ubojstvo najljepše srpske pjevačice uznemirilo je regiju, nije ni slutila što će joj vlastiti dečko napraviti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene