Još ga je i hvalila...

Stravično ubojstvo najljepše srpske pjevačice uznemirilo je regiju, nije ni slutila što će joj vlastiti dečko napraviti!

Ksenija Pajčin Ksenija Pajčin Screenshot/Youtube 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ksenija Pajčin Ksenija Pajčin - 1 Ksenija Pajčin Ksenija Pajčin - 2 Ksenija Pajčin - 1 Ksenija Pajčin - 2 +0 Ksenija Pajčin - 3 Galerija

Ksenija Pajčin brutalno je ubijena prije 14 godina, a život joj je oduzeo njezin dečko, koji je potom presudio i sebi.

Srpska pjevačica Ksenija Pajčin slovila je kao jedna od najljepših žena u našoj regiji, ali i jedan od omiljenih pjevačica ovih prostora. Uspješnu glazbenu karijeru ostvarila je već u grupi Duck, no sve je tragično završilo nakon što joj život oduzeo njezin vlastiti dečko Filip Kapisoda, koji je potom presudio i sebi.

Od njezina stravičnog ubojstva prošlo je točno 14 godina, a bio je to zločin koji je tada šokirao Srbiju, ali i cijelu regiju. Mnogi i danas pamte detalje zločina u Ksenijinu stanu, tijelo pjevačice pronađeno je u hodniku, a Filipa su pronašli u sobi i pored njega je bio pištolj. Istraga je u konačnici utvrdila da je Filip najprije ubio Kseniju te je potom presudio sebi.

Pogledaji ovo Ksenija Pajčin - 3 Celebrity Sestra nikad prežaljene pjevačice čija je smrt prije 13 godina potresla regiju nevjerojatno nalikuje na nju

Par se navodno danima svađao, a posljednji put sukobili su se zbog Filipova ljubomornog ispada, kojima je inače bio sklon. Brojni se ljudi i godinama nakon toga pitaju što je natjeralo Filipa da presudi Kseniji i sebi.

"Ne znam je li se to moglo spriječiti. Zvao sam je da dođe k meni doslovno dva-tri dana prije ubojstva, ali nije htjela. Ne možemo ništa vratiti. Savjetovao sam joj da se skloni od Filipa. Sudbina je drugačije odredila. Ne smijemo zaboraviti taj zločin, ubojstvo. Nije bila uplašena za sebe posljednjih dana, nije ni slutila", izjavio je prije dvije godine Ksenijin prijatelj Goran Stojičević Karamela za Nova.rs te je zaključio kako je nemoguće da se na estradi ikad više pojavi itko sličan Kseniji jer je ona bila jedinstven spoj talenta i ljepote. On se i sada oglasio povodom godišnjice njene smrti i posvetio joj emotivnu objavu na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Goran Stojićević (@gorankaramela)

Zanimljivo je da je Ksenija samo 48 sati prije smrti gostovala u emisiji "Ništa za sakriti", u kojoj je hvalila svojeg Filipa, nakon čega se on ušetao u studio s cvijećem, poljubio je i otišao iza kamera.

Ksenija je karijeru započela kao plesačica pjevačice Dragane Mirković, a njezin pjevački talent prvi je primijetio frontmen grupe Duck, Damir Radoičić Dača, s kojim je snimila pjesmu "Dačo, volim te". U to je vrijeme bila u vezi sa sinom slavnog košarkaša Moke Slavnića, Zvezdanom, koji je prije nekoliko godina uhićen zbog sudjelovanja u pljački s ozloglašenom bandom "Pink panther" te je optužen za ubojstvo Olivera Jovanovića. Ksenija se nakon toga odselila u Grčku i tamo je provela dvije godine, a tijekom tog vremena nastupala je u diskotekama. Po povratku u Srbiju postala je voditeljica emisije na jednoj beogradskoj televiziji.

Pogledaji ovo Ksenija Pajčin - 3 Celebrity Bila je jedna od najljepših pjevačica regije, a onda joj je njen dečko na stravičan način okončao život

U solo glazbene vode upustila se 1997. godine kada je objavila debitantski album s kojeg su se posebno izdvojile pjesme "Seksualnost", "Kada ja ti čuvam leđa" i "Sviđa mi se on", a nakon nekoliko godina pauze, točnije 2002. godine objavila je album "Extreme", kojim je ponovno osvojila publiku.

Ksenija Pajčin slovila je kao jedna od najljepših pjevačica s naših prostora, a njezini hitovi "Mene ne zanima to", "Pizza", "Dečko mi je umoran" slušaju se i danas.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Ruben Van Gucht i Kenza Johanna Ameloot Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 3 +25 Ruben Van Gucht Celebrity Suprug Blanke Vlašić osvanuo je na fotografiji s pravom ljepoticom, brzo se saznalo tko je ona i zašto su se družili

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion sa sinovima Celine Dion sa sinovima Celine Dion - 7 Celine Dion - 5 +32 Celine Dion - 4 Celebrity Teško bolesna diva objavila rijetku fotografiju sa sinovima, dobila ih je s voljenim suprugom s kojim se oprostila prije osam godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene