Danas bi napunila 44 godine...

Bila je jedna od najljepših pjevačica regije, a onda joj je njen dečko na stravičan način okončao život

Ksenija Pajčin - 3 Ksenija Pajčin - 3 Platforma X 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ksenija Pajčin - 2 Ksenija Pajčin - 1 +0 Ksenija Pajčin - 3 Galerija

Ksenija Pajčin bila je jedna od najljepših žena u regiji, a onda je njen život tragično okončao njen dečko Filip Kapisoda. Danas bi proslavila 44. rođendan.

Ksenija Pajčin bila je jedna od najljepših žena regije i poznata pjevačica grupe ''Duck''.

Pogledaj i ovo showbuzz Proslavila bi 42. rođendan Otkriveni detalji posljednjih dana tragično ubijene srpske pjevačice: "To će mi ostati rana na srcu"

Danas bi napunila 44 godine, a umjesto nje, ovog su se dana prisjetili njeni najbliži na njenom grobu u Beogradu.

Ksenija je svoj život tragično okončala 16. ožujka 2010. godine kad ju je usmrtio njezin tadašnji dečko Filip Kapisoda. Tijelo pjevačice pronađeno je u hodniku stana, a Filipa su pronašli u sobi te je pored njega bio pištolj kojim je i sam sebi okončao život.

Njena smrt potresla je regiju, a brojni se i godinama poslije pitaju što je nagnalo Filipa da presudi Kseniji i sebi. U ožujku ove godine, na godišnjicu smrti na beogradsko Novo groblje stigao je i njen prijatelj Goran Stojićević Karamela, koji je novinarima otkrio neke nepoznate detalje o zadnjim danima života pjevačice.

"Ne znam je li se to moglo spriječiti. Zvao sam je da dođe kod mene doslovno dva, tri dana prije ubojstva, ali nije htjela. Ne možemo ništa vratiti. Savjetovao sam joj da se skloni od Filipa. Sudbina je drugačije odredila. Ne smijemo zaboraviti taj zločin, ubojstvo", kazao je Karamela za Nova.rs.

"Nije bila uplašena za sebe posljednjih dana, nije ni slutila", dodao je te je zaključio kako je nemoguće da se na estradi ikad više pojavi itko sličan Kseniji jer je ona bila jedinstven spoj talenta i ljepote.

Zanimljivo je da je Pajčin samo 48 sati prije smrti gostovala u emisiji "Ništa za sakriti" u kojoj je hvalila svojeg Filipa, nakon čega je on ušetao u studio s cvijećem, poljubio je i otišao iza kamera.

Ksenijina majka Ljubica se o svemu nije nikada oglasila u medijima, dok je se njezina mlađa sestra Mija, koja je odrasla u kopiju pjevačice, često prisjeti na društvenim mrežama.

Svoju karijeru započela je kao plesačica pjevačice Dragane Mirković, a njen pjevački talent prvi je primijetio frontmen grupe Duck, Damir Radoičić Dača, s kojim je snimila pjesmu "Dačo, volim te". U to je vrijeme bila u vezi sa sinom slavnog košarkaša Moke Slavnića, Zvezdanom, koji je prije nekoliko godina uhićen zbog sudjelovanja u pljački s ozloglašenom bandom "Pink panther" te je optužen za ubojstvo Olivera Jovanovića. Ksenija je nakon toga odselila u Grčku gdje je provela dvije godine tijekom čega je nastupala u diskotekama. Po povratku u Srbiju postala je voditeljica u emisiji na jednoj beogradskoj televiziji.
U solo glazbene vode upustila se 1997. godine kada je objavila debitantski album s kojeg su se posebno izdvojile pjesme "Seksualnost", "Kada ja ti čuvam leđa" i "Sviđa mi se on". Nakon nekoliko godina pauze, točnije 2002. godine, objavila je album "Extreme" kojim je ponovno osvojila publiku.

Ksenija Pajčin je slovila je za jednu od najljepših pjevačica s naših prostora, a njeni hitovi "Mene ne zanima to", "Pizza", "Dečko mi je umoran" slušaju se i danas.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +28 Maja Šuput - 5 Celebrity Maja Šuput pohvalila se blagdanskom čarolijom u svom domu, a Bloom je glavni akter priče

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton Meghan Markle i princ Harry - 2 +27 Meghan Markle i princ Harry - 3 Celebrity Trailer Harryja i Meghan označio je početak rata kraljevskoj obitelji: ''Ovo ne može biti slučajno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene