Stalno ih uspoređuju

Sestra nikad prežaljene pjevačice čija je smrt prije 13 godina potresla regiju nevjerojatno nalikuje na nju

Ksenija Pajčin - 3 Ksenija Pajčin - 3 Twitter 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Pajčin - 1 Mia Pajčin - 2 Mia Pajčin - 3 Mia Pajčin - 4 Mia Pajčin - 5 Ksenija Pajčin - 2 Ksenija Pajčin - 3 +0 Ksenija Pajčin - 1 Galerija

Ovako izgleda sestra tragično preminule Ksenije Pajčin, čije je ubojstvo potreslo regiju prije 13 godina.

Ksenija Pajčin ime je tragično preminule pjevačice čija je smrt prije 13 godina strašno potresla cijelu regiju. Uspješnu glazbenu karijeru ostvarila je u grupi Duck, no sve je tragično završilo nakon što joj je život oduzeo njezin dečko Filip Kapisoda, koji je potom presudio i sebi.

Pogledaj i ovo Ksenija Pajčin - 3 Danas bi napunila 44 godine... Bila je jedna od najljepših pjevačica regije, a onda joj je njen dečko na stravičan način okončao život

Slovila je kao jedna od najljepših pjevačica s naših prostora, a njezini hitovi "Mene ne zanima to", "Pizza" i "Dečko mi je umoran" slušaju se i danas.

A iza sebe Ksenija je ostavila sestru Miju, koja je baš poput njezine sestre naslijedila iznimnu ljepotu, a usporedbe s pokojnom sestrom često dobiva ispod fotografija koje dijeli na Instagramu.

Mia se često na društvenim mrežama prisjeća Ksenije, koja joj jako nedostaje.

"Ksenija je bila veoma energična osoba, ona je mogla sve! Imala je jak i čvrst stav. Tako buntovna, svoja i jedinstvena, plijenila je dobrotom i ljepotom. Mnogi kažu da joj sličim. Puno sam je voljela i divila joj se", izjavila je jednom prilikom za srpske medije.

Mia se često hvali svojim fotografijama na Instagramu, a imidž koji često voli nositi su dugačke pletenice. Na ovoj društvenoj mreži trenutačno ima 15 tisuća pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M I A (@pajcin_mia)

Podsjetimo, Ksenijino tijelo pronađeno je u hodniku stana dok je njezina dečka policija pronašla u sobi, a kraj njega je bio pištolj. Pajčin je imala ulaznu i izlaznu ranu na glavi, a Kapisoda samo izlaznu na tjemenu.

Par se navodno danima svađao, a njihov zadnji sukob bio je zbog jednog od mnogih Filipovih ljubomornih ispada.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u sićušnom bikiniju ponosno pokazala tijelo nakon zime: "Samo za hrabre!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Thomalla Sophia Thomalla - 2 Sophia Thomalla - 3 Sophia Thomalla +11 Sophia Thomalla i Alexander Zverev Celebrity Čarima lijepe brinete nisu odoljele ni poznate face, a osam godina mladi sportaš kojeg ljubi ne može je dovoljno nahvaliti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene