Velika zvijezda

Stravično ubojstvo pjevačice regiju je potreslo i zavilo u crno, oko njene smrti puno je toga veliki misterij

Ksenija Pajčin - 2 Ksenija Pajčin - 2 Platforma X 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ksenija Pajčin - 2 +0 Ksenija Pajčin - 1 Galerija

Ksenija Pajčin tragično je preminula prije 13 godina nakon što ju je ubio dečko Filip Kapisoda, koji je nakon toga presudio i sebi.

Srpska pjevačica Ksenija Pajčin slovila je kao jedna od najljepših žena u našoj regiji. Uspješnu glazbenu karijeru ostvarila je u grupi Duck, no sve je tragično završilo nakon što joj život oduzeo njezin dečko Filip Kapisoda, koji je potom presudio i sebi.

Pogledaj i ovo showbuzz Prošlo je 12 godina Prijatelj pjevačice čije je ubojstvo potreslo regiju otkrio nepoznate detalje o zadnjim danima njezina života: "Nije ni slutila"

Od stravičnog ubojstva prošlo je 13 godina, a njezina je smrt tada šokirala Srbiju i cijelu regiju. Mnogi i danas pamte detalje zločina u Ksenijinu stanu, tijelo pjevačice pronađeno je u hodniku stana, a njezina dečka pronašli su u sobi te je pored njega bio pištolj. Istraživanjem su utvrdili da je Filip najprije ubio Kseniju te je potom presudio sebi.

Par se navodno danima svađao, a posljednji put sukobili su se zbog jednog od Filipovih ljubomornih ispada, kojima je inače bio sklon. Brojni se ljudi i godinama nakon toga pitaju što je natjeralo Filipa da presudi Kseniji i sebi.

"Ne znam je li se to moglo spriječiti. Zvao sam je da dođe k meni doslovno dva-tri dana prije ubojstva, ali nije htjela. Ne možemo ništa vratiti. Savjetovao sam joj da se skloni od Filipa. Sudbina je drugačije odredila. Ne smijemo zaboraviti taj zločin, ubojstvo. Nije bila uplašena za sebe posljednjih dana, nije ni slutila", izjavio je prošle godine Ksenijin prijatelj Goran Stojičević Karamela za Nova.rs te je zaključio kako je nemoguće da se na estradi ikad više pojavi itko sličan Kseniji jer je ona bila jedinstven spoj talenta i ljepote.

Zanimljivo je da je Ksenija samo 48 sati prije smrti gostovala u emisiji "Ništa za sakriti", u kojoj je hvalila svojeg Filipa, nakon čega se on ušetao u studio s cvijećem, poljubio je i otišao iza kamera.

Ksenija je karijeru započela kao plesačica pjevačice Dragane Mirković, a njezin pjevački talent prvi je primijetio frontmen grupe Duck, Damir Radoičić Dača, s kojim je snimila pjesmu "Dačo, volim te". U to je vrijeme bila u vezi sa sinom slavnog košarkaša Moke Slavnića, Zvezdanom, koji je prije nekoliko godina uhićen zbog sudjelovanja u pljački s ozloglašenom bandom "Pink panther" te je optužen za ubojstvo Olivera Jovanovića. Ksenija se nakon toga odselila u Grčku i tamo je provela dvije godine, a tijekom tog vremena nastupala je u diskotekama. Po povratku u Srbiju postala je voditeljica emisije na jednoj beogradskoj televiziji.

U solo glazbene vode upustila se 1997. godine kada je objavila debitantski album s kojeg su se posebno izdvojile pjesme "Seksualnost", "Kada ja ti čuvam leđa" i "Sviđa mi se on", a nakon nekoliko godina pauze, točnije 2002. godine objavila je album "Extreme", kojim je ponovno osvojila publiku.

Ksenija Pajčin slovila je kao jedna od najljepših pjevačica s naših prostora, a njezini hitovi "Mene ne zanima to", "Pizza", "Dečko mi je umoran" slušaju se i danas.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman - 4 Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman - 5 +26 Nicole Kidman - 6 Celebrity Nicole Kidman zbunila fanove čudnim ponašanjem na crvenom tepihu: ''Je li ona pijana?''

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Ante Todorić - 1 Iva Todorić - 5 Iva Todorić - 3 Iva Todorić - 2 +11 Iva Todorić - 5 Celebrity Iva Todorić objavila rijetku fotografiju s djedom Antom i posvetila mu emotivne riječi za 96. rođendan: "Držiš me, držim te"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene