progovorila o liječenju

Kate Middleton oglasila se prvi put nakon dijagnoze, sve je objasnila u dirljivoj objavi pa otkrila na kojem događaju će nazočiti!

Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 X 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton Kate Middleton Kate Middleton +19 Kate Middleton - 1 Galerija

Kate Middleton koja je još u ožujku otkrila da je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji za neotkriveni oblik bolesti, kaže da je njezino liječenje u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci.

Kate Middleton napisala je dirljivu poruku u kojoj zahvaljuje javnosti na podršci zbog njezine dijagnoze raka.

Iako se neće vratiti javnim dužnostima s punim radnim vremenom, kaže da se sada ipak osjeća dovoljno dobro da u nadolazećim mjesecima preuzme mali broj javnih angažmana.

"Oduševile su me sve ljubazne poruke podrške i ohrabrenja tijekom posljednjih nekoliko mjeseci. Williamu i meni je to doista promijenilo svijet i oboma nam je pomoglo u nekim težim vremenima", započela je.

"Dobro napredujem, ali kao što svi koji prolaze kemoterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osjećate se slabo, umorno i morate se odmoriti. Ali u dobrim danima, kada se osjećate snažnije, želite se osjećati što je bolje moguće", dodala je.

"Moje liječenje je u tijeku i trajat će još nekoliko mjeseci. U dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u školski život, provoditi osobno vrijeme na stvari koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i početi malo raditi od kuće. Veselim se što ću ovog vikenda sa svojom obitelji prisustvovati kraljevoj rođendanskoj povorci i nadam se da ću se pridružiti nekoliko javnih angažmana tijekom ljeta, ali jednako tako znam da još nisam izašla iz šume", rekla je pa otkrila kako se nosi sa svime.

"Učim kako biti strpljiva, posebno s neizvjesnošću. Prihvaćam svaki dan, slušam svoje tijelo i dopuštam sebi da odvojim potrebno vrijeme za ozdravljenje. Hvala vam puno na razumijevanju i svima vama koji ste tako hrabro podijelili svoje priče sa mnom", zaključila je. 

Podsjećamo, Kate Middleton je u ožujku objavila da boluje od raka, a otada je dugo nismo imali priliku vidjeti i nisu objavljene nikakve novosti o njezinu zdravstvenom stanju, zbog čega su obožavatelji ispred Buckinghamske palače počeli ostavljati poruke za ozdravljenje, cvijeće i drugo poklone za princezu.

Nakon toga je viđena u javnosti, zbog čega su krenula i nagađanja kako bi se mogla pojaviti na ceremoniji Trooping the Color 15. lipnja, a čini se da će se to ipak i dogoditi.

Pogledaji ovo Natasha Archer - 1 Celebrity Ova žena desna je ruka Kate Middleton, a zbog odanosti princezi ona joj je zahvalila zavidnim poklonom

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Kate Middleton napokon prekinula višemjesečnu šutnju: "Nadam se da ću vrlo brzo opet moći…"

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William na vjenčanje godine došao bez supruge Kate, no puno veće iznenađenje bio je Harryjev izostanak!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Ivica Kostelić - 1 In Magazin: Ivica Kostelić - 2 In Magazin: Ivica Kostelić - 3 In Magazin: Ivica Kostelić - 4 +25 In Magazin: Ivica Kostelić - 5 inMagazin Ivica Kostelić progovorio o sinovima koje je dobio sa suprugom Islanđankom: ''Jako sam popustljiv, skijanje ih ne interesira...''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Navijačke pjesme - 1 In Magazin: Navijačke pjesme - 2 In Magazin: Navijačke pjesme - 3 In Magazin: Navijačke pjesme - 4 +0 In Magazin: Navijačke pjesme - 5 inMagazin Znate li kako je Severinina ''Djevojka sa sela'' postala navijački hit? ''Sjećam se i danas kad je izvadio kazetofon na kojem je sviralo...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene