hit-trenutak!

Potpuno gol glumac napravio pomutnju na dodjeli Oscara, ključni dio sakrio je samo omotnicom, a evo što se dogodilo kad ju je morao otvoriti!

John Cena John Cena Afp 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena i Jimmy Kimmel John Cena John Cena John Cena John Cena i Jimmy Kimmel John Cena i Jimmy Kimmel John Cena - 5 John Cena - 4 John Cena - 3 John Cena - 1 +7 John Cena - 2 Galerija

John Cena na dodjeli Oscara predstavio je kategoriju za najbolju kostimografiju potpuno gol.

Na 96. dodjeli nagrada Oscar voditelj Jimmy Kimmel prisjetio se jednog nezaboravnog trenutka s dodjele prestižnih nagrada iz 1974. godine.

Naime, tada su dodjelu Oscara vodili David Niven, John Huston, Burt Reynolds i Diana Ross, a taman kada se Niven spremao proglasiti dobitnika u kategoriji za najbolji film, pozornicom se prošetao nepoznati goli muškarac. Taj trenutak ušao je u povijest dodjele Oscara, a kasnije se doznalo da se radilo o gej političkom aktivistu i učitelju Robertu Opelu, koji je pet godina kasnije tragično ubijen tijekom pljačke koja je pošla po zlu.

Ove godine na dodjeli su odlučili inscenirati taj nezaboravni trenutak, a uloga golog muškarca pripala je mišićavom glumcu Johnu Ceni.

Pogledaji ovo John Cena Celebrity Slovi kao veliki frajer, a sada je uhvaćen u samostojećim čarapama i mini suknji, jedan detalj se posebno isticao

Cena je na pozornicu išetao kao od majke rođen i pokrio se jedino omotnicom koju je držao u rukama te je takav najavio kategoriju za najbolju kostimografiju.

A kada je došao trenutak da otvori omotnicu i proglasi pobjednika, Kimmel mu je uskočio u pomoć i pokrio ga platnom.

Snimke golog Cene brzo su se proširile društvenim mrežama.

Inače, Oscara za najbolju kostimografiju osvojio je film "Uboga stvorenja".

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić, TLZP - 13 Mia Negovetić, TLZP - 9 Mia Negovetić, TLZP - 10 Mia Negovetić, TLZP - 4 +35 Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 3 Minea - 4 Minea - 5 Minea - 6 +34 Minea i Antonija Šola Celebrity Crvena mini haljina savršeno je istaknula Mineinu nikad vitkiju figuru, poznato je i kako je izgubila čak 20 kila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene