Bivša manekenka

Odabranici Brune Petkovića na liniji koju ima poslije tri poroda mnogi bi pozavidjeli, evo kako ju je istaknula u outfitu koji ne može proći nezapaženo!

Iva Šarić - 3 Iva Šarić - 3 PR 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 2 Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 3 Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 2 Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 13 +23 Vjenčanje Ive Šarić i Jerka Leke - 11 Galerija

Iva Šarić privukla je pozornost na događanju proteklog vikenda u Splitu, u mini haljini pokazala je svoju raskoš i liniju.

Ovoga vikenda u Splitu održan je Women's Wellbeing Weekend by Abrienne, manifestacija koja slavi žensku ljepotu – unutarnju i vanjsku.

Događanje je privuklo mnoge žene, među kojima i neke iz našeg svijeta slavnih pa su tako na popisu bile i Iva Šarić, Albina, bivša Miss Universe Hrvatske Mia Rkman i influencerica i plesačica Martina Vuletić.

Pogledaji ovo Bruno Petković i Iva Šarić - 2 Celebrity Iva Šarić ovako je obilježila uspjeh supruga Brune Petkovića, objava na Instagramu kao dokaz da je njegova najveća podrška!

A voditeljica Iva Šarić privukla je veliku pozornost u crnoj mini haljini koja je istaknula njene duge i vitke noge. Na ovu haljinu Iva je kombinirala crne visoke čizme, a tako je pozirala pred okupljenim fotografima.

Outfit Ive je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Iva je jedna od najljepših Hrvatica, a brojnima je poznata po svom ljubavnom životu u kojem je voljela samo naše nogometaše.

Pogledaji ovo Iva Šarić - 2 Celebrity Lijepa zaručnica našeg nogometaša bila je u centru pažnje zbog haljine kojom je istaknula besprijekornu figuru

Trenutno je u braku s 29-godišnjim Brunom Petkovićem za kojeg se udala u prosincu 2023. godine, na njen 35. rođendan.

Sina Adriana su dobili 2021. godine, a za njihovu vezu saznalo se 2020. Iva je bila u braku i s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom, s kojim ima i još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 2 Madalina Ghenea - 6 Madalina Ghenea - 7 Madalina Ghenea - 2 +33 Madalina Ghenea - 4 Nekad i sad Osvanula je stara fotka ljepotice rođene u Slatini, ovako je izgledala prije svih zahvata kojima se podvrgnula zbog usporedbi s legendarnom glumicom

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Osbourne - 1 Kelly Osbourne - 4 Kelly Osbourne - 3 Kelly Osbourne - 2 +24 Kelly Osbourne - 1 Celebrity Bivša slatkica na novim fotografijama šokirala je drastičnom promjenom kilaže, ali tvrdi da za to nije zaslužan lijek koji koristi i njezina majka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene