Njegov najveći fan

Vedran Ćorluka potpuno je opremio kćerkicu za Euro, a jasno je zašto malena nije skidala pogled s ekrana!

Franka Batelić na Instagramu Franka Batelić na Instagramu Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić - 2 Kći Franke Batelić i Vedrana Ćorluke - 3 Kći Franke Batelić i Vedrana Ćorluke - 2 Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 1 Franka Batelić +21 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić pokazala je s kim je pratila utakmicu Hrvatske i Albanije, fotografirala je i kćerkicu Gretu u dresu.

Supruga našeg bivšeg Vatrenog Vedrana Ćorluke Franka Batelić pokazala je s kim je pratila utakmicu Hrvatske i Albanije.

Prvo je objavila Instagram priču s bratom Nikolom na kojoj je nosila naočale s prepoznatljivim kockicama i napisala ''Idemooooo''.

A onda je sve raznježila fotografijom kćerkice Grete. Dvogodišnja Greta nosila je hrvatski dres s brojem 5 i svojim imenom, a naslonjena na mini gol pratila je utakmicu.

''Tražimo tatuuu'', napisala je Franka na fotografiji, a zanimljivo je da je baš negdje u tim minutama Vedran Ćorluka dobio žuti karton na klupi.

Franka je bila na prvoj utakmici Hrvatske sa Španjolskom, a hoće li ići na utakmicu s Italijom, saznat ćemo već sljedeći tjedan.

Za Ćorluku se udala 2018. godine, a osim kćerkice Grete imaju i sina Viktora.

Pogledaji ovo Danijel Subašić na utakmici Hrvatske i Albanije Celebrity Naši bivši Vatreni došli su podržati svoje nasljednike, pogledajte koje su legende snimljene na tribinama!

Pogledaji ovo Davorka Dalić Celebrity Zlatka Dalića s tribina bodre supruga i sinovi, ne vole se eksponirati, no uz njega su uvijek kad su mu potrebni!

Pogledaji ovo Vanja Modrić - 1 Celebrity Vanja Modrić nije propustila ni utakmicu s Albanijom, a s njom na tribinama je supruga još jednog našeg nogometaša!

Pogledaji ovo Navijačica na utakmici Hrvatske i Albanije Zanimljivosti Ljepotica s tribina privukla je pažnju na utakmici Hrvatske i Albanije, ima li Knoll novu konkurenciju?

Pogledaji ovo Andrej Plenković - 1 Celebrity Plenković snimljen na tribinama u Hamburgu, pogledajte tko je još od naših političara podrška Vatrenima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić - 2 Magdalena Keškić - 1 Magdalena Keškić - 6 Magdalena Keškić - 5 +27 Magdalena Keškić - 3 Celebrity Hrvatica iz Njemačke ogolila se za tribine u Hamburgu, pomalo će vas i šokirati njezin odabir za navijanje

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aljoša Asanović - 2 Aljoša Asanović - 4 Aljoša Asanović - 3 Aljoša i Katarina Asanović +25 Aljoša, Anamarija i Katarina Asanović Celebrity Jedan od najomiljenijih Vatrenih iz generacije '98. istaknuo se u masi na njemačkom stadionu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene