Bizaran trenutak

Što se zapravo krilo ispod omotnice koju je u rukama držao glumac i koji se na pozornici Oscara pojavio potpuno gol?

John Cena - 1 John Cena - 1 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju John Cena - 1 John Cena - 2 John Cena John Cena John Cena i Jimmy Kimmel John Cena John Cena i Jimmy Kimmel John Cena John Cena i Jimmy Kimmel John Cena - 8 +16 John Cena - 7 Galerija

Evo što se zapravo krilo ispod omotnice kojom je John Cena na Oscarima skrivao međunožje.

Jedan od najupečatljivijih trenutaka na ovogodišnjim Oscarima bila je najava kategorije za najbolju kostimografiju, a glumac John Cena najavio ju je bez kostima – potpuno gol.

Cena je na pozornicu išetao kao od majke rođen i pokrio se jedino omotnicom koju je držao u rukama, a kada je došao trenutak da otvori omotnicu i proglasi pobjednika, voditelj Jimmy Kimmel uskočio mu je u pomoć i pokrio ga platnom.

Snimke golog Cene brzo su se proširile društvenim mrežama.

No internetom su se sada proširile i fotografije Cene dok je čekao izlazak na pozornicu. Evo što je ustvari nosio preko strateških područja, a što nije bilo vidljivo na malim ekranima.

John je nosio takozvanu ''vrećicu čednosti'' (modesti pouch) koju glumci koriste prilikom snimanja intimnih scena.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

Inače, John je 46-godišnji glumac i hrvač, a svoje nabildane mišiće nerijetko voli pokazivati.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton s djecom Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 +25 Kate Middleton - 1 Celebrity Evo zašto je nova fotka Kate Middleton s djecom postala sporna, je li moguće da ove pogreške u fotošopiranju nitko nije primijetio?

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola kao Minea Minea, Antonija Šola, TLZP Minea, Antonija Šola, TLZP Antonija Šola, TLZP - 11 +24 Antonija Šola, TLZP - 10 Celebrity Evo kako je Antonija Šola utjelovila našu pjevačicu i voditeljicu u hit-showu, ni ona sama nije vjerovala što vidi: ''Minea bolja od Minee!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene