potresni prizori

Dragana Mirković usred koncerta jecala od tuge dok je pjevala ''Jedini moj'', sjela je na pod i plakala

Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković - 1 TikTok/Screenshot 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković - 2 Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković Dragana Mirković Dragana Mirković - 2 Dragana Mirković Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković Dragana Mirković +20 Dragana Mirković Galerija

Internetom kruži snimka Dragane Mirković koja u suzama sjedi usred koncerta na bini dok pjeva pjesmu ''Jedini moj''. Bilo je to prije nego što je objavila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića.

Vijest o krahu braka Dragane Mirković iznenadila je javnosti. Ljubavi regionalne zvijezde i supruga Tonija Bijelića kraj je došao nakon 24 godine. 

Iako je to svima bio šok, prema snimci koja kruži internetom, Dragana se s činjenicom o kraju ljubavi teško nosila još ranije. Naime, tijekom koncerta u Kragujevcu dok je izvodila pjesmu ''Jedini moj'' pjevačica se potpuno slomila i jecala od plača.

U jednom trenutku Dragana je čak i kleknula na bini, dok se u njezinu pogledu vidjela velika tuga.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Da sve nije kako treba, obožavatelji su sumnjali i tijekom još nekih njezinih koncerata kad pjevačica nije mogla skrivati osjećaje. piše Blic

Javnost tada još nije bila upoznala s problemima u braku, ali prema pisanju srpskih medija, obožavateljima je sada jasno zašto se pjevačica tako emotivno nosila s pjesmama koje je pjevala. 

Pogledaji ovo Dragana Mirković i Toni Bijelić Celebrity Što suprug Dragane Mirković radi ispred njihova dvorca u kasnim noćnim satima? Iznenadio je snimkom usred razvoda

U objavi na TikToku, gdje je video i podijeljen, fanovi su joj pružili podršku. 

@marija299 #draganamirkovic #emocija #ljubav #kragujevac ♬ original sound - Марија Живојиновић

"Samo naprijed, Gago, volimo te", "Rasplakala sam se", "Teško je kada netko baci niz vodu 25 godina braka", "Ti si naša diva", nizali su se komentari. 

Podsjetimo, Dragana i Toni bili su u braku su od 1999. godine i zajedno imaju dvoje djece, kćer Manuelu i sina Marka. Inače, pjevačica je osim po glazbi, nekretninama i vlastitoj TV kući, poznata i kao vlasnica najskupljih automobila na estradi, kojima se također voli pohvaliti.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragani Mirković podršku nakon razvoda dala je kolegica s kojom nije pričala 12 godina, evo što joj je poručila

Dragana i Toni slovili su kao jedan od najstabilnijih parova u regiji, a njihovoj ljubavi i životu mnogi su se divili. Sve do prije tri godine zajedno su živjeli svoju prividnu bajku u jednom dvorcu u Beču od 15 tisuća kvadrata, no njihovoj idili sada je došao kraj.

Srpski mediji raspisali su se i o navodnoj aferi Tonija Bijelića i životu s 15 godina mlađom ljubavnicom, no njegova odvjetnica te je napise sada demantirala.

Pogledaji ovo Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković oglasila se o slučaju nestale djevojčice iz Srbije, potaknuo ju je posljednji trag u potrazi koji je šokirao javnost

''Nije istina da je gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život s drugom ženom, kako je neistinito izneseno u predmetnom članku. Ovim putem moja stranka, gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvijek ponaša časno, dostojanstveno i kao obiteljski čovjek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave te o tome ne želi davati izjave'', poručila je odvjetnica Gabriela Banić.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola, TLZP Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP +31 Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP Celebrity Hoće li se Igor Mešin pokajati zbog ovog komentara o Alki Vuici? "Ja ne znam poznaješ li ti nju, ali upoznat ćeš je sad!"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Filip Detelić - 9 Igor Mešin i Filip Detelić - 2 Igor Mešin i Filip Detelić - 4 Igor Mešin i Filip Detelić - 5 +6 Igor Mešin i Filip Detelić - 7 Celebrity Igoru i Filipu vratio se stari prijatelj, a uz njegovu pomoć izveli su čudo neviđeno: "Ovog nema ni u Harryju Potteru!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene